پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای حل مشکلات کالابرگ

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پیشنهاد جدید این وزارتخانه برای حل مشکلات کالابرگ خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین،وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص پرداخت نشدن مطالبات فروشگاه‌ها از مراحل قبل کالابرگ، گفت: پیشنهاد داده‌ایم که ۵۰ درصد مبلغ کالابرگ را به ما بدهند و ما با فروشگاه‌ها قرارداد منعقد کنیم که این مشکل کاهش پیدا کند و ما بتوانیم به قیمت‌ها ثبات بدهیم.

جماران در خبری نوشت:احمد میدری در خصوص راهکار دولت برای پرداخت مطالبات فروشگاه‌هایی که مراحل قبل با کالابرگ همکاری کرده‌اند، ولی مطالبات آنها پرداخت نشده و به همین دلیل با مرحله اخیر کالابرگ همکاری نکرده‌اند، گفت: پیشنهاد داده‌ایم که ۵۰ درصد مبلغ کالابرگ را به ما بدهند و ما با فروشگاه‌ها قرارداد منعقد کنیم که این مشکل کاهش پیدا کند و ما بتوانیم به قیمت‌ها ثبات بدهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اینکه مطالبات معوق این فروشگاه‌ها چطور و تا چه زمانی پرداخت خواهد شد، هیچ توضیحی ارائه نداد.

۲۱۷

کد خبر 2131197

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین