ایسنا نوشت:

علی درستکار مجری برنامه «این شب‌ها» شبکه یک درباره اجرای طرح تفکیک مجریان زن و مرد در گفت‌وگوهای تلویزیونی، اظهار کرد: «مجری و مهمانی که از جنس مخالف باشند، قرار نیست در تلویزیون جمهوری اسلامی به گونه‌ای غیرعادی، غیرشرعی، غیراخلاقی و حتی غیرعرفی برخورد کنند؛ اینکه چنین دستوراتی چه می‌شود که ساخته می‌شود و به دنبال آن هم در رسانه‌ای مانند ایسنا موضوع می‌شود، سئوال‌هایی است که برایم به وجود می‌آید.» 


 او با بیان اینکه البته تا به امروز ابلاغیه رسمی برای اجرای این طرح فرستاده نشده، خاطرنشان کرد: «در تلویزیون ما ابتدای انقلاب اسلامی همواره مقرراتی آمد و رفت داشته است که بر پایه دین سلیقه‌‌ای مدیران آن یا مدیران کشور بوده است نه بر پایه احکام خالص‌ الهی و اسلام؛ از این دست است منع حضور و ظهور با لباس آستین کوتاه در تابستان یا مورد اخیر یعنی نشست یک زن و مرد در صحنه یک برنامه!» 
 

 درستکار ادامه داد: «نمی‌دانم واقعا اگر پیامبر اسلام (ص) امروز حضور داشتند چنین حکمی می‌دادند؟! شاید هم مدیران کنونی صادرکننده چنین ابلاغ‌هایی خود را تا این حد آگاه از نظرات صاحب دین می‌دانند! با این جمع‌بندی به نظر می‌رسد با توجه به اسلامی که صدا و سیما دارد، دستور عجیب و غریبی نباشد، اما اگر بر اساس اسلام محمد بن عبدالله باشد، دستوری مغایر با آن است.» 
 

 درستکار در در ادامه گفت: «نه تنها این دستور در مقام عمل به برنامه لطمه‌ می‌زند بلکه تقریبا هر نوع رفتاری که خلاف عرف و هنجار اجتماعی یک جامعه باشد و روی هر یک از رسانه‌ها از طرف مخاطبان مشاهده شود به ارتباط آن رسانه با جامعه لطمه حتمی و نسبی می‌زند.»

58247

کد خبر 213411

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    41 3
    کو گوش شنوا؟؟؟
  • بدون نام IR ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    94 2
    پس با این حساب در سریالها هم دیگه نباید یک بازیگر زن با مرد با هم باشن واقعا دست مریزاد یعنی واقعا مشکل برنامه های صدا و سیما بودن مجری زن و مرد با هست
  • محمد IR ۱۸:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    3 0
    نصف كشور باشه براي زن ها و نصف ديگش براي مرد ها تا آقايون راحت بشوند
  • بدون نام IR ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    4 0
    به امید روزی که ایران دو نصف بشه! نصفی زنونه، نصفی مردونه! اونوقت اساسا دیگه از این مشکلات نداریم!
  • خوشبختی IR ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    2 0
    اصلا زنها را بفرستید یک شهر دیگر و مردها را هم بفرستید شهر دیگر و خیال خودتان را راحت کنید. وقتی که صدا و سیما به مجریان از صافی عبور داده خود اعتماد ندارد دیگر چه می توان گفت!
  • بدون نام IR ۲۳:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    2 0
    واقعا کو گوش شنوا کوووووووووووووووووووووووووووو
  • فاطمه IR ۰۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
    8 1
    آفرین درستکار ازت خوشم میومد الان بیشتر ازت خوشم میاد!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین