صیادان غیرمجاز در تور محیط‌بانان ایجرودی

در پی اجرای یک عملیاتی نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان ایجرود با همکاری همیاران محلی و مأموران یگان استان زنجان موفق شدند دو گروه صیاد غیرمجاز را که از استان‌های همجوار وارد محدوده دریاچه ایجرود شده بودند، شناسایی و دستگیر کنند.

به گزارش خبرآنلاین زنجان، امیرحسین کاظمی، رئیس اداره محیط زیست ایجرود اعلام کرد: بر اساس گزارش مردمی همیاران محیط‌زیست، متخلفان با استفاده از دو قایق تیوبی دست‌ساز و در پوشش تاریکی شب اقدام به پهن کردن تور در سطح وسیعی از دریاچه کرده بودند.

کاظمی افزود: پس از دریافت گزارش و شناسایی محل فعالیت متخلفان، تیم‌های عملیاتی از شب قبل طرح کمین و مراقبت نامحسوس را آغاز کردند و پس از حدود شش ساعت پایش مستمر، در هماهنگی با نیروهای کمکی از مرکز استان و شهرستان خدابنده، موفق شدند در نیمه‌های شب عملیات دستگیری را به‌صورت غافلگیرانه اجرا کنند.

وی تصریح کرد: در این عملیات، دو خودروی همراه صیادان توقیف و ادوات کامل صید غیرمجاز شامل حدود هزار متر تور ماهیگیری نیز کشف و ضبط شد. متهمان پس از تشکیل پرونده و با دستور مقام قضایی، ساعت سه بامداد به نیروی انتظامی تحویل داده شدند.

رئیس اداره محیط زیست ایجرود خاطرنشان کرد: به‌دلیل تاریکی شب، عملیات جمع‌آوری تورها و لاشه ماهی‌های صیدشده صبح روز بعد انجام شد. هم‌اکنون پرونده تخلف در دست بررسی قضایی است و اقدامات قانونی لازم در حال پیگیری است.

کاظمی ضمن قدردانی از همکاری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان، نیروهای شهرستان خدابنده و همیاران محلی گفت: گشت‌های حفاظتی در مناطق آبی و زیستگاه‌های طبیعی شهرستان به‌صورت شبانه‌روزی ادامه دارد و با هرگونه صید و شکار غیرمجاز به‌شدت برخورد خواهد شد.

وی از شهروندان و علاقه‌مندان به محیط زیست خواست تا هرگونه مورد مشکوک در زمینه تخلفات زیست‌محیطی را از طریق سامانه ۱۵۴۰ به یگان حفاظت گزارش دهند.

کد خبر 2134188

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =