تولید انرژی خالص در نیروگاه شهیدسلیمی نکا افزایش یافت

تولید انرژی خالص نیروگاه شهیدسلیمی نکا در هفت ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 7.5 و نسبت به سال 1402 حدود 21 درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مدیرعامل شرکت ­مدیریت ­تولیدبرق ­نکا با اعلام این خبر افزود: در هفت ماه گذشته حدود 6 میلیارد و 707 میلیون و 283 مگاوات­ ساعت انرژی خالص در واحدهای بخار و بلوک سیکل ­ترکیبی تولید و به شبکه سراسری برق کشور تزریق شد.

عبدالرضا محمودی رستمی با بیان اینکه در این مدت حدود 72.6 درصد انرژی تولیدی در واحدهای بخار و بیش از 27.4 درصد در بلوک سیکل­ ترکیبی بدست آمد، گفت: در این مدت حدود 70 درصد انرژی تعهدی سالانه نیروگاه طبق برنامه محقق شد.

وی با تقدیر و تشکر از تلاش­ های شبانه ­روزی و متعهدانه کارکنان نیروگاه برای حفظ آمادگی حداکثری واحدها و تولید پایدار انرژی بخصوص در ایام پیک مصرف تابستان ادامه داد: این میزان انرژی در شرایطی حاصل شد که پس از سپری شدن پیک مصرف تابستان و در راستای ارتقاء آمادگی واحدها برای تولید انرژی، در ماه مهر طبق برنامه تعمیراتی پیش ­بینی شده، واحد دو بخار به مدت 16 روز و واحد دو گازی بلوک سیکل ترکیبی نیز به مدت 6 روز جهت انجام تعمیرات میاندو­ره ­ای و بازدید 8 هزار ساعته از مدار خارج بود و واحد 3 بخار نیز از هجدهم مهرماه برای انجام تعمیرات میاندوره ای از مدار تولید خارج است.

کد خبر 2135427

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =