توصیه سازمان هواپیمایی به مسافران برای خرید بلیت الکترونیکی؛ این ۸ سایت مجوز نداشتند

سازمان هواپیمایی کشوری به فعالیت ۸ وب‌سایت بدون مجوز فروش بلیت الکترونیکی پرواز پایان داد.

به گزارش خبرآنلاین، به‌دنبال نظارت‌های دقیق و بررسی مستندات مربوط به فروش بلیت‌های الکترونیکی، هشت وب‌سایت فاقد مجوز فعالیت، به منظور انسداد به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران معرفی شدند.

ایرنا در خبری نوشت: بر اساس مستندات به‌دست‌آمده از فعالیت غیرمجاز این وب‌سایت‌ها ( www.charteraf.ir – www.charteri۳۶۱.ir – www.۴charter.net – www.charteralibaba.ir – www.asemancharter.ir – www.search-ticket.ir – www.pcharter.ir – www.ghd۷۲۴.com ) سازمان هواپیمایی کشوری طی مکاتبه‌ای رسمی، خواستار انسداد سایت‌ها و درگاه‌های بانکی مرتبط با آن‌ها از سوی مراجع ذی‌صلاح شد.

در متن این نامه تأکید شده است که با توجه به این‌که سایت‌های فاقد مجوز با هدف شکل‌دهی بازار سیاه و عرضه بلیت در کانال‌های غیررسمی ایجاد شده‌اند و از آنجا که فعالیت آن‌ها برخلاف مواد (۲) و (۳) آیین‌نامه اجرایی بند (الف) ماده (۱) مصوبه هیأت وزیران است، لذا صدور دستور انسداد این سایت‌ها و درگاه‌های بانکی مورد استفاده آن‌ها از مرجع محترم قضایی مورد درخواست لست.

سازمان هواپیمایی کشوری به مسافران هوایی توصیه کرد در هنگام خرید بلیت، فقط از طریق سایت شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرتی هوایی دارای مجوز از این سازمان مندرج در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی www.caa.gov.ir اقدام کنند.

۲۱۷

کد خبر 2136793

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین