رشوه ۱۰۰ دلاری راننده متخلف به مأموران پلیس نامحسوس

رئیس بازرسی پلیس پایتخت از پیشنهاد ۱۰۰ دلاری به ۲ مأمور پلیس راهنمایی و رانندگی توسط یک متخلف رانندگی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ مراد دکامین رئیس بازرسی پلیس پایتخت گفت: روز گذشته مأموران گشت نامحسوس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در حال گشت‌زنی در بزرگراه یادگار امام (ره) بودند که حرکات خطرناک و مارپیچ راننده یک دستگاه خودروی سواری خارجی توجه آنها را جلب کرده و برای پیشگیری از تصادف و جلوگیری از وقوع تخلفات رانندگی بیشتر به راننده دستور توقف دادند.

وی افزود: راننده متخلف پس از طی مسافتی نه چندان کوتاه متوقف و زمانی که متوجه شد برابر قانون باید مجازات شود، سعی کرد با پیشنهاد رشوه ۱۰۰ دلاری به ۲ مامور پلیس نامحسوس از دست قانون بگریزد.

رئیس بازرسی پلیس پایتخت ادامه داد: علی‌رغم تصور این شهروند متخلف، مأموران وظیفه‌شناس پلیس راهور رشوه این متخلف را رد کرده و ضمن توقیف خودرو وی در پارکینگ، راننده را به همراه صورتجلسه و ضمیمه کردن مبلغ رشوه به پرونده به کلانتری ۱۳۹ مرزداران تحویل دادند.

سرهنگ دکامین گفت: از سوی بازرسی پلیس پایتخت از این ۲ مامور وظیفه‌شناس قدردانی و تشکر به عمل آمد.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2137287

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین