کارت اعتباری جایگزین وام ازدواج فقط با رضایت متقاضی و مبلغ بالاتر از وام نقدی مجاز است

امیرحسین بانکی‌پورفرد، رئیس کمیسیون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس، اعلام کرده است که کارت اعتباری جایگزین وام ازدواج باید دو شرط داشته باشد: استفاده از آن برای متقاضی اختیاری باشد و مبلغ اعتبار از مبلغ وام نقدی بیشتر باشد. او همچنین مطالبه دو یا سه ضامن به‌ جای یک ضامن را تخلف دانسته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرحسین بانکی‌پورفرد، رئیس کمیسیون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس، با اشاره به برخی تخلفات در روند پرداخت وام‌ها از سوی بانک‌ها، گفت: متأسفانه در مواردی مشاهده می‌شود که بانک‌ها به‌جای پذیرش یک ضامن، دو یا سه ضامن مطالبه می‌کنند که این اقدام تخلف محسوب می‌شود و باید با آن برخورد شود.

فارس نوشت: وی افزود: درباره کارت‌های اعتباری نیز تأکید شده که این کارت‌ها تنها در دو شرط مشخص مورد تأیید است و بانک‌ها نمی‌توانند خارج از این چارچوب عمل کنند.

یکی اینکه باید اختیاری باشد و هر کس تمایل نداشت نقدا وام را دریافت کند و دیگری اینکه مبلغ این کارت‌ها باید بیشتر از مبلغ وام باشد تا وام گیرنده ترغیب شود از کارت اعتباری استفاده کند.

نماینده مجلس همچنین خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۸۰ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری موفق به دریافت وام شده‌اند، با این حال هنوز بیش از یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات قرار دارند و رسیدگی به این مسئله، نیاز به عزم جدی دولت دارد. بانکی‌پور بر لزوم نظارت جدی‌تر بر عملکرد بانک‌ها و تسهیل روند پرداخت وام به مردم تأکید کرد.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2137409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین