۰ نفر
۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۹
عکس| سفیر اسپانیا در لیگ ایران توپ زد!

هفته نخست سوپر لیگ گلف کشور درحالی برگزار شد که در اتفاقی جالب توجه، سفیر اسپانیا در ایران به‌عنوان بازیکن برای تیم بی‌بی‌یان شاهین‌شهر توپ زد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ هفته نخست فصل جدید سوپر لیگ سال ۱۴۰۴ گلف کشور گرامی‌داشت زنده‌یاد منوچهر نصیری درحالی ۸ و ۹ آبان ماه برگزار شد که یک بازیکن ویژه داشت.

آنتونیو سانچس بندیتو گاسپار سفیر اسپانیا در ایران در هفته نخست سوپر لیگ در کسوت بازیکن تیم بی‌بی‌یان شاهین‌شهر مقابل بهفر به میدان رفت اما حتی حضور این سفیر اسپانیایی هم مانع پیروزی تهرانی‌ها نشد.

این دیدار جذاب درنهایت با نتیجه ۴ بر ۲ به سود بهفر تهران به پایان رسید تا بازیکنان تیم بی‌بی‌یان این هفته و درحالی که سفیر اسپانیا را در ترکیب ندارند، در اهواز به‌دنبال ثبت نخستین پیروزی در لیگ باشند.

هفته دوم سوپر لیگ گلف کشور ۱۵ و ۱۶ آبان ماه با برگزاری ۴ دیدار پیگیری خواهد شد.

عکس| سفیر اسپانیا در لیگ ایران توپ زد!

253 258

کد خبر 2138304

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین