مشاور اسبق ماکرون، او را «بدترین» رئیس جمهور فرانسه در بیش از ۶۰ سال گذشته می داند

«آلن مینک»، تاجر و مشاور سابق «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه، معتقد است که او «بدترین» رئیس جمهوری است که فرانسه از زمان تأسیس جمهوری پنجم در سال ۱۹۵۸ به خود دیده است.

به گزارش خبرآنلاین، پالتیکو به نقل از مینک نوشت: «ماکرون کشور را در وضعیتی بسیار بدتر از زمانی که زمام قدرت را به دست گرفت، ترک می‌کند... او چشم‌انداز سیاسی‌ای را در فرانسه به جا می گذارد که شاید برای همیشه بی‌ثبات باشد. این غیرقابل بخشش است.»

به گزارش ایسنا، مربی سابق رئیس جمهور گفت که ماکرون از پذیرش این موضوع که خودش به منبع بی‌ثباتی سیاسی در داخل کشور تبدیل شده است، خودداری می‌کند و افزود که تنها حزب راست‌گرای «تجمع ملی» شانس پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری بعدی و متعاقباً کسب اکثریت پارلمانی را دارد.

به گزارش پالیتیکو، این تاجر ۷۶ ساله به چندین رئیس جمهور فرانسه از زمان «فرانسوا میتران» در دهه ۱۹۸۰ مشاوره داده و یکی از اولین حامیان ماکرون بوده است. او همچنین قبل از پیروزی ماکرون در سال ۲۰۱۷ و در طول دوره اول ریاست جمهوری‌اش از او حمایت کرده است، اما روابط بین این دو پس از انتخابات زودهنگام ۲۰۲۴ رو به وخامت گذاشت، زیرا رئیس جمهور شروع به ارتکاب «اشتباهات فزاینده» کرد و خود را با «یک تیم فوق‌العاده متوسط» احاطه کرد.

310310

کد خبر 2139154

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین