هشدار نماینده ولی فقیه در مازندران نسبت به گسترش ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی

نماینده ولی فقیه مازندران ضمن هشدار نسبت به گسترش ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی راهکار اصلی بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی را در دو اقدام کلیدی افزایش نظارت قاطع و شناسایی و برخورد جدی با تشکل‌های نامرئی پشت پرده این جریانات دانست.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در نشست هم اندیشی جمعی از مطالبه گران حوزه عفاف و حجاب با تسلیت و گرامیداشت ایام فاطمیه، اظهار کرد: اکثریت خانواده‌ها و جامعه ما دین‌دار، متعهد و ارزش‌گرا هستند، نادیده گرفتن زحمات این اکثریت و سیاه‌نمایی کلی، موجب یأس و ناامیدی در جامعه می‌شود.

آیت الله محمدی لائینی با تأکید بر اکثریت متعهد و ارزش گرا، نسبت به هدایت اقلیت افراد بی توجه به این مسائل تأکید کرد و گفت: وجود یک فرد بی توجه به مسائل اخلاقی و ارزشی هم برای ما زیاد است؛ زیرا این امر می‌تواند گسترش یابد.

نماینده ولی فقیه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران نگرانی جدی خود را نسبت به تأثیر این مسائل بر نسل‌های آینده و خانواده‌ها اعلام کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از صحبت‌های خود، خواستار نظارت جدی و مرتب بر رعایت ضوابط و مقررات پوشش در محیط‌های آموزشی شد و تاکید کرد: نباید به بهانه‌های واهی برای پوشش، قواعد جدید تعریف کرد.

نماینده ولی فقیه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران ادامه داد: در کنار نظارت‌های کلی، باید با مصادیق و موارد سازمان‌یافته و آموزش دیده برخورد صورت گیرد.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه فرزندان ما امروز سوار بر امواج هستند، به انتقاد از مدیریت فضای مجازی پرداخت و رها بودن فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را زمینه‌ساز رسیدن سوءاستفاده‌کنندگان به مقاصد خود دانست و گفت: سیاست کنترل فضای مجازی در تمامی کشورها وجود دارد.

وی به وضعیت ناهنجار پارک‌ها و شیوع سگ‌گردانی اشاره کرد و خواستار اجرای وظایف قانونی توسط نهادهای مربوطه از جمله شهرداری شد.

نماینده ولی فقیه در مازندران راهکار اصلی بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی را در دو اقدام کلیدی دانست و گفت:  افزایش نظارت قاطع بر ادارات، دستگاه‌ها و... و شناسایی و برخورد جدی با تشکل‌های نامرئی پشت پرده این جریانات را سازماندهی و مدیریت می‌کنند که در رأس آن‌ها منافقین و بهائیان قرار دارند، از جمله این راهکارهاست.

وی خطاب به دادستان، بر ضرورت تأمین امنیت و آموزش حقوقی به افرادی که قصد تذکر لسانی دارند، تأکید کرد و گفت: باید راهکارهای حقوقی برای تذکردهندگان ارائه شود تا از آن‌ها حمایت شود.

لائینی در نهایت با تأکید بر اینکه اکثر مسئولین و دغدغه‌مندان در یک جبهه قرار دارند، خواستار معرفی افراد دارای با قدرت تبیین‌گری و اقناع‌گری برای صحبت در مدارس و دانشگاه‌ها برای روشنگری شد.

کد خبر 2140135

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =