کمیته ویژه وزارت کشور حادثه اهواز را رسیدگی می‌کند

وزیر کشور در پی دستور رئیس جمهور، کمیته ویژه‌ای را مأمور رسیدگی دقیق به ابعاد حادثه اهواز کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، در پی دستور رئیس جمهور، وزیر کشور کمیته ویژه‌ای را مأمور رسیدگی دقیق به ابعاد حادثه اهواز کرد؛ این کمیته در اسرع وقت حادثه را بررسی و ضمن گزارش به وزیر کشور، پرونده خاطیان را برای برخورد قانونی در اختیار مراجع ذی‌صلاح به ویژه دستگاه قضائی قرار می‌دهد.

وزیر کشور پیش از این، استاندار خوزستان را به عنوان رئیس شورای تأمین استان مأمور بررسی میدانی حادثه کرده بود.

«احمد بالدی» جوان اهوازی در اعتراض به گرفتن محل کسب خود توسط شهرداری، دست به خودسوزی زد و بر اثر سوختگی ۷۰ درصدی به بیمارستان آیت‌الله طالقانی اهواز منتقل شد اما متاسفانه برغم تلاش کادر درمان، امروز درگذشت.

به دنبال وقوع این حادثه امیر خلفیان دادستان عمومی و انقلاب اهواز از دستگیری شهردار منطقه سه اهواز و مسئول اجراییات شهرداری آن منطقه در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی خبر داد.

کد خبر 2140764

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار