آغاز عملیات اصلاح هندسی میدان مرجان همزمان با هفته کیش

همزمان با گرامیداشت هفته کیش، عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان با حضور مسعود رهبری مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و دبیر ستاد برگزاری هفته کیش، علی عدلی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش، محمدحسین عرب معاون فنی و عمرانی، رضا حاکمی معاون خدمات شهری، و جمعی از مدیران سازمان منطقه آزاد و شرکت عمران آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش، این پروژه با هدف بهبود تردد شهری، افزایش ایمنی، کاهش تداخل ترافیکی و ارتقای جلوه‌های بصری در دستور کار قرار گرفته است و بخشی از برنامه‌های توسعه شهری شرکت عمران، آب و خدمات کیش در راستای ارتقای کیفیت زندگی کیشوندان و تسهیل تردد گردشگران به شمار می‌رود.

در قالب این عملیات، علاوه بر اصلاح هندسی میدان، زیرسازی، تثبیت بستر خاک و اجرای روکش آسفالت نیز انجام می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، در مجموع حدود ۱۱ هزار مترمربع از سطح پروژه مورد عملیات قرار گرفته و شامل ۲۲۰۰ مترمکعب تثبیت خاک، ۱۱ هزار مترمربع روکش آسفالت و ۲۵۰۰ مترمربع جدول‌گذاری است.

پروژه اصلاح هندسی میدان مرجان به‌عنوان یکی از محورهای مهم ترافیکی جزیره، گامی مؤثر در جهت افزایش ایمنی، بهبود دسترسی‌ها و روان‌سازی جریان ترافیک محسوب می‌شود و در ادامه روند نوسازی و بهسازی معابر اصلی جزیره اجرا می‌گردد.

کد خبر 2141454

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار