به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل ازمعاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ، سردار حسین امجدیان اظهار داشت: در پی وصول پرونده شکایتی مبنی بر خرید فرش با چک صیادی، بررسیهای پلیسی نشان داد که چکها به نام فردی کارتنخواب و مجهولالمکان صادر شده و حسابهای بانکی مرتبط سابقه برگشت چک داشتهاند.
وی افزود: متهم با استفاده از مدارک و خطوط ارتباطی جعلی، اقلام خریداری شده را پس از کرایه تاکسی به حومه شهر سامان منتقل میکرد. با تحقیقات تکمیلی پلیس آگاهی شهرستان سامان، کلاهبردار در استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان خاطرنشان کرد: متهم در بازجوییها به جرم خود اعتراف کرده و تصریح کرد که با صدور چک صیادی به نام افراد کارتنخواب، ۴ میلیارد تومان از مالباخته کلاهبرداری کرده است. پرونده متهم پس از تشکیل برای ادامه مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
سردار امجدیان در پایان تأکید کرد: پلیس با جدیت با افرادی که با جعل مدارک و سوءاستفاده از اعتماد شهروندان اقدام به کلاهبرداری میکنند برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست در معاملات خود دقت لازم را به عمل آورند.







نظر شما