تداوم آلودگی هوا در کلانشهرها/ دمای هوا در این منطقه به منفی ۸ درجه رسید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: تا روز جمعه (۲۳ آبان‌ماه) جوی پایدار در غالب مناطق کشور حاکم می‌شود و افزایش آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی دور از انتظار نیست.

به گزارش خبرآنلاین، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، از امروز (۲۱ آبان) تا روز جمعه (۲۳ آبان) جو اغلب مناطق کشور پایدار خواهد بود. این شرایط در شهرهای صنعتی و پر جمعیت موجب افزایش سطح آلاینده‌های جوی می‌شود. 

افزایش ابر و باد درغرب کشور

وی ادامه داد: با آغاز هفته بعد، روزهای شنبه و یکشنبه (۲۴ و ۲۵ آبان) برخی نقاط استان‌های شمال غرب، غرب و جنوب غرب با افزایش ابر، وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک و در برخی ساعات نیز با رگبار و رعد و برق روبرو می‌شوند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۲ آبان‌ماه) صاف تا قسمتی ابری و غبار محلی گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد و طی ‌جمعه (۲۳ آبان‌ماه) صاف تا قسمتی ابری و غبار محلی گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

دمای ۵ شهر صفر و کمتر از صفر؛ کمینه دمای شهرکرد به ۸- رسید

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۱ و ۲۲ آبان‌ماه) بندرعباس با دمای ۳۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۸- و ۶- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند. دو روز آینده کمینه دمای پنج مرکز استان از جمله بجنورد، بیرجند، سنندج، شهرکرد، کرمان و همدان صفر یا کمتر از صفر درجه است. 

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است. 

۴۷۲۳۶

کد خبر 2141583

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین