برگزاری آیین اختتامیه نمایشگاه طراحی و تصویرسازی «ایران‌دخت» با حضور مسئولان استانی در سمنان

آیین اختتامیه نمایشگاه طراحی و تصویرسازی «ایران‌دخت» عصر امروز (چهارشنبه، ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۴) با حضور مهندس مظاهر خیرخواهان سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان سمنان، دکتر فاطمه نعیمی رئیس دانشکده ملی مهارت دختران سمنان، و سید رسول موسوی‌نژادیان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در نگارخانه سیمرغ مجتمع فرهنگی و هنری کومش برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،این نمایشگاه از ۱۷ تا ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۴ به مدت پنج روز دایر بود و در آن ۴۰ اثر هنری از ۲۰ دانشجوی رشته‌های انیمیشن، طراحی صنعتی، تصویرسازی و هنرهای تجسمی به نمایش گذاشته شد. آثار ارائه‌شده با محوریت زن ایرانی، هویت ملی و نگاه معاصر به تصویرسازی ایرانی طراحی شده بودند.

دانشگاه ملی مهارت استان سمنان با بیش از ۳ هزار دانشجو در رشته‌های فنی، مهارتی؛ هنری و کشاورزی یکی از مراکز پیشرو در آموزش مهارت محور و تربیت تکنسین‌های حرفه‌ای در سطح استان و کشور محسوب می‌شود. این دانشگاه با تأکید بر آموزش عملی و مهارت‌محور، دانشجویان را برای ورود مؤثر به بازار کار و عرصه‌های حرفه‌ای آماده می‌کند.

مهندس مظاهر خیرخواهان سرپرست دانشگاه در حاشیه مراسم گفت: نمایشگاه ایران‌دخت جلوه‌ای از خلاقیت، مهارت و هویت ایرانی دانشجویان ماست. حضور هر یک از این دانشجویان و ارائه آثارشان نشان‌دهنده استعداد و تعهد نسل جدید هنرمندان مهارت‌آموخته است

وی افزود: از تمامی دانشجویانی که با آثار خود در این نمایشگاه حضور یافتند صمیمانه تشکر می‌کنم. این حضور، نشان‌دهنده تعهد آنها به هنر و مهارت است و ما را به آینده‌ای روشن در عرصه آموزش مهارت و هنر امیدوار می‌کند.

مهندس خیرخواهان همچنین تصریح کرد:نقش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان و شخص مدیر کل جناب آقای سید رسول موسوی‌نژادیان در حمایت از دانشگاه بسیار ارزشمند است. همواره یاور و همراه دانشگاه بوده‌اند و برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی بدون حمایت ایشان امکان‌پذیر نبود.

وی در ادامه افزود: دانشگاه ملی مهارت با تمرکز بر تربیت تکنسین‌های حرفه‌ای و آموزش مهارت‌محور، تلاش می‌کند دانشجویان را برای ورود به بازار کار و عرصه‌های فرهنگی و هنری آماده کند. هنر و طراحی یکی از عرصه‌هایی است که مهارت و خلاقیت را در کنار هم پرورش می‌دهد.

دکتر فاطمه نعیمی رئیس دانشکده ملی مهارت دختران سمنان نیز اظهار داشت: هدف ما تربیت دانشجویانی است که علاوه بر توانمندی‌های فنی، نگاه فرهنگی و هویت ملی خود را نیز تقویت کنند. این نمایشگاه فرصتی بود تا دانشجویان، مهارت‌ها و خلاقیت‌های خود را در معرض دید عموم قرار دهند.

وی افزود: خوشحالیم که دانشکده ملی مهارت دختران شاهرود محیطی فراهم کرده است که دانشجویان بتوانند تجربیات عملی کسب کنند و برای بازار کار آماده شوند. هر یک از این آثار، نشان‌دهنده تلاش و پشتکار دانشجویان در رشته‌های مهارتی و هنری است.

دکتر نعیمی همچنین به نقش آموزش مهارت‌محور اشاره کرد: آموزش ما صرفاً نظری نیست؛ دانشجویان در پروژه‌های عملی و کارگاهی آموزش می‌بینند تا مهارت‌های فنی و خلاقیت هنری آنها تقویت شود. این نمایشگاه نمونه‌ای از هم‌افزایی هنر و مهارت است و نشان می‌دهد که تربیت تکنسین مهارتی و هنرمند خلاق قابل تحقق است.

در پایان مراسم، از دانشجویان برگزیده و توانمند تقدیر شد و آثار منتخب با اهدای لوح تقدیر و ثبت عکس یادبود جشن گرفته شد.

کد خبر 2142131

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار