خاطرات هاشمی: تهدید رهبری به استفاده از مردم برای حل مشکلات، با عکس‌العمل خارجی‌ها و بعضی افراد داخل مواجه شد

دیروز محسن [رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مترو] گفت، قرارداد تأمین اعتبار ارزی امتداد خط یک مترو از میرداماد تا تجریش، با چینی‌ها نهایی شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از گروه رسانه‌ای شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز ۲۳ آبان ۱۳۸۱ نوشت: در خانه بودم. دیشب و امروز و امشب باران داشتیم. در رسانه‌های داخلی و خارجی، بحث حکم [اعدام] آقاجری ادامه دارد. تظاهرات در دانشگاه‌ها از نفس افتاده، ولی بیانیه‌ها ادامه دارد. در اجتماع دیروز دانشگاه امیرکبیر، اکبر موسوی‌خویینی‌ها [نماینده تهران] و سعید حبیبی، [دبیر دفتر تحکیم وحدت طیف علامه] به رهبری هم اهانت ‌کرده‌اند.

امروز در چند شهر، تظاهرات در حمایت از اظهارات رهبری و قوه قضائیه بوده. تهدید رهبری به استفاده از مردم برای حل مشکلات، با عکس‌العمل خارجی‌ها و بعضی افراد داخل مواجه شد و رادیوهای ضدانقلاب به آن دامن می‌زنند و افرادی مثل [قاسم] شعله‌سعدی [وکیل دادگستری و نماینده سابق شیراز]، بی‌پروا اظهارات ایشان را مورد انتقاد قرار داده‌اند و می‌گویند که ایشان اقلیتی از مردم را با خود دارند و نمی‌توانند از کل مردم استفاده ‌کنند.

یک بار در جلسه‌ای، صحبت از تُندروی‌های شعله‌سعدی در رسانه‌های خارجی شد؛ ایشان [رهبری] گفتند، او مصداقی برای‌ آیه قرآن است‌که مهلت بعضی‌ها را با هدف ازدیاد جرم دانسته [سنت «املاء»]. بعضی از دوم خردادی‌ها گفته‌اند، براساس این اظهارات رهبری، ما هم می‌توانیم به رفراندوم متوسل شویم؛ من‌جمله [آقای رحمان نامجو]، نماینده بوکان در مجلس و آقای علی‌اکبر خویینی‌ها در دانشگاه امیرکبیر.

دیروز محسن [رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مترو] گفت، قرارداد تأمین اعتبار ارزی امتداد خط یک مترو از میرداماد تا تجریش، با چینی‌ها نهایی شد. آقای [طهماسب] مظاهری [وزیر امور اقتصادی و دارایی] گفت، کسری بودجه سال جاری دو هزار و۶۰۰ میلیارد تومان است؛ مشکلات زیادی به بار می‌آورد. آقای صفدر حسینی [وزیر کار و امور اجتماعی] گفت، صاحب‌کارخانه [لبنیات] کاله، از اعتراض به ظلمی‌که در مسئله گوشت‌های فاسد به او شده، کارخانه را تعطیل ‌کرده و ۵۰۰ نفر بی‌کار شده‌اند و از تبلیغات شعارگونه در مسئله گوشت‌ها انتقاد کرد.

کشورهای جهان از پذیرش قطع‌نامه [۱۴۴۱ شورای امنیت سازمان ملل] توسط عراق ابراز رضایت ‌کردند؛ جز آمریکا. ارتش اسرائیل، اقدام به خشونت‌های بیشتری در غزه و کرانه باختری ‌کرده است. در افغانستان، جمعی از نظامیان ‌آمریکایی در حادثه انفجار کشته شده‌اند. زیردریایی اتمی ‌آمریکا در تصادم با یک ‌کشتی باری در جبل‌الطارق‌ آسیب ‌دیده است. در کنگره حزب کمونیست چین، نیمی از اعضای ۳۵۰ نفره سران حزب، منجمله جیانگ زمین، برکنار شدند و تصمیماتی برای پذیرش صاحبان سرمایه در پُست‌های حزب‌ گرفته شد.

در جنوب اروپا، طوفان ۱۳۰ کیلومتری در ساعت خسارات زیادی وارد کرده است. در خلیج بنگال طوفان تلفات و خسارات زیادی به بار آورده است.

۲۵۹

کد خبر 2142332

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار