ایسنا نوشت:

خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های غربی ادعا کرده است که ایران در حال نصب سانتریفوژهای بیشتری در یک تاسیسات زیر زمینی است اما به نظر نمی‌رسد از این تاسیسات برای توسعه غنی‌سازی اورانیوم با غنای بالاتر استفاده شود. آنها گفتند که به نظر می‌رسد تولید اورانیوم با غنای 20 درصد در ایران در ماههای اخیر روند ثابتی را داشته است.

رویترز افزود:‌ انتظار می‌رود واداشتن ایران به توقف غنی‌سازی در سطوح بالا اولویت قدرت‌های جهانی در مذاکرات بغداد باشد.

یک دیپلمات گفت که انتظار ندارد در گزارش فصلی آژانس درباره‌ برنامه‌ هسته‌ای ایران شاهد توسعه‌ چشمگیر این فعالیت در ایران باشد، اما افزود که با این حال کار نصب سانتریفوژها ادامه داشته است.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که رسانه‌های غربی همواره در آستانه مذاکرات ایران و 1+5 به دنبال ایجاد فضای متشنج علیه ایران هستند.

مقامات ایران بارها هشدار داده‌اند که رسانه‌ها از مسموم کردن فضای مذاکرات جلوگیری کنند.

/29212

کد خبر 214241

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    5 7
    باید فشار را از دوش مسئولان برداشت، تا آنها با آرامش، با توجه به مصلحت کشور، تصمیم بگیرند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین