با دستور وزیر ساخت و ساز اطراف کاخ گلستان متوقف شد

پس از رسانه‌ای شدن مجوزهای میراث فرهنگی برای ساخت دو مرکز تجاری در حریم کاخ گلستان که در یونسکو ثبت شده و هشدارها و اخطارهایی درباره احتمال خروج این اثر از میراث جهانی و تهدید فرونشست، وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی امروز از محدوده کاخ گلستان بازدید کرد و با صدور دستور توقف این پروژه‌ها، از پیگیری دادگستری و تشکیل کمیته‌ای ویژه برای بررسی موضوع، خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از ایسنا، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی، ظهر جمعه ۲۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در حاشیه بازدید از کاخ گلستان و ساخت‌وساز پیرامونی آن و در جمع مدیران این وزارتخانهبا تاکید بر ضرورت پایبندی کامل به ضوابط حاکم بر عرصه و حریم آثار تاریخی، یادآور شد: ضوابط و اسناد بالادستی لازم‌الاجرا هستند و هیچ‌کس حق تخطی از ضوابط عرصه و حریم را ندارد.

صالحی امیری با بیان اینکه آثار تاریخی «امانتی در دست مسئولان» هستند، افزود: این آثار متعلق به مردم‌اند و خود مردم و نهادهای مسئول اجازه نخواهند داد که تاریخ این سرزمین آسیب ببیند.

وزیر میراث فرهنگی در ادامه با اشاره به علت بازدید میدانی از محدوده عودلاجان، گفت: در روزهای اخیر فضای رسانه‌ای درباره فرونشست و ساخت‌وسازهای غیرمجاز مطرح شده بود و لازم بود از نزدیک موضوع را بررسی کنیم. در این بازدید مدیران وزارتخانه نیز حضور داشتند و در همان محل وارد گفت‌وگو و بررسی شدیم.

او افزود: بنا بر این شد با شهرداری بلافاصله هماهنگی شود که دستور توقف صادر شود و از سوی دادگستری نیز این اقدام پیگیری شود.

صالحی‌ امیری از تشکیل کمیته‌ای ویژه برای بررسی موضوع خبر داد و افزود: این کمیته تخصصی به ریاست دکتر دارابی معاون میراث‌ فرهنگی و با حضور دکتر طلوعی، مدیرکل استان تهران، دکتر کردونی، مدیرکل حوزه وزارتی و دکتر بیت‌اللهی و دکتر طالبیان از اعضای شورای راهبردی وزارتخانه و دیگر مدیران ذیربط در این خصوص تصمیم‌گیری خواهند کرد.

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 2142545

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار