به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،وی با اشاره به تملک و آغاز تخریب یکی از ساختمانهای واقع در این محور، افزود: این بنا در مجاورت امامزاده سیدجلال قرار داشت و یکی از مطالبات قدیمی شهروندان و مطالبات همیشگی آیتالله شاهچراغی بود که سالها برای تحقق بازگشایی این بخش از مسیر پیگیری مینمود.
شهردار سمنان خاطرنشان کرد: با انجام این مرحله، بخشی از محور خیابان بازگشایی شده و زمینه ایجاد فضای مناسب و درخور شأن این امامزاده فراهم خواهد شد.
قاسمی تصریح کرد: در فاز دوم، حدود ۷۰۰ متر از مسیر نیازمند بازگشایی است که تملک و آزادسازی آن بر عهده همکاران ما در شهرداری منطقه یک خواهد بود.
به گفته شهردار سمنان، در این بخش هنوز شش ساختمان باقی مانده است که ارزش تقریبی آنها ۸.۵ میلیارد تومان برآورد میشود.
وی در پایان تأکید کرد: این طرح پس از تکمیل، نقش مهمی در بهبود ترافیک، افزایش ایمنی و ارتقای سیمای شهری خواهد داشت.






نظر شما