ضرب‌الاجل استاندار البرز به فرمانداران، برای تعیین زمین احداث اردوگاه بازپروری معتادان

استاندار البرز با تاکید بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های متمرکز برای ساماندهی معتادان متجاهر، به فرمانداران این استان دستور داد در کوتاه‌ترین زمان ممکن، اراضی واجد شرایط برای احداث اردوگاه جامع بازپروری معتادان (ماده ۱۶ ) را شناسایی و معرفی کنند

به گزارش خبرآنلاین البرز؛ مجتبی عبداللهی» روز دوشنبه در نشست مشترک با معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و مدیرکل دفتر طرح و برنامه‌ریزی این ستاد، تسریع در فرآیند جانمایی زمین برای پروژه مذکور را اولویت اصلی مدیریت استان عنوان کرد.

وی با اشاره به اهمیت ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در سطح استان، تصریح کرد: جمع‌آوری، درمان و مهارت‌آموزی معتادان متجاهر نیازمند زیرساخت‌های منسجم است. با وجود ایجاد ۶ اردوگاه در سال‌های اخیر، ضرورت احداث یک مرکز متمرکز و جامع برای افزایش اثربخشی اقدامات درمانی و بازپروری بیش از پیش احساس می‌شود.

استاندار البرز ضمن دعوت از تمامی دستگاههای مسول برای هم‌افزایی در اجرای این طرح ملی، اظهار داشت: عملیات اجرایی پروژه بلافاصله پس از انتخاب و تایید زمین مناسب آغاز خواهد شد؛ بنابراین، فرمانداران موظفند ضمن ارزیابی دقیق ظرفیت‌های موجود در هر شهرستان، گزینه‌های پیشنهادی خود را با قید فوریت جهت تصمیم‌گیری نهایی ارائه دهند.

در این نشست، وضعیت اراضی موجود در شهرستان‌های مختلف استان بررسی شد و مقرر گردید با انتخاب عرصه‌ای که واجد استانداردهای لازم باشد، گام‌های اجرایی احداث این اردوگاه بدون وقفه برداشته شود.

کد مطلب 2280964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =

آخرین اخبار