سوپراستاری که تا ۴ صبح برای فرهاد آئیش درد دل کرد و می‌خواست او «ددی»اش باشد!

فرهاد آئیش خاطره‌ای از سوپراستاری تعریف کرد که می‌خواست، برخلاف دیگران، او را به جای «عمو» «ددی» صدا و برایش درد دل کند اما آئیش ترجیح داد همان «عمو»یش باقی بماند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد آئیش با حضور در برنامه امیرحسین قیاسی به تعریف خاطره‌ای پرداخت که در آن یکی از سوپراستارهای سینما خواسته بود او را به جای «عمو»، «ددی» صدا کند. 

آئیش در این مورد گفت: «می‌دانی که همه مرا «عمو» صدا می‌کنند. یک‌بار یکی از این دخترخانم‌های بازیگر که اسم نمی‌آورم، گفت همه شما را «عمو» صدا می‌کنند ولی من دلم می‌خواهد شما را «ددی» صدا کنم. من هم گفتم بکن. گفت: ددی. گفتم چاکرتم هم هست دخترم. من چون بچه ندارم با جوان‌ها خیلی حال می‌کنم. پس کیف هم کردم و گفتم صاحب یک دختر شده‌ام. البته که در فامیل هم دخترهایی دارم مثل برادرزاده‌های مائده. ولی گفتم حالا یک دختر هم در بین هنرپیشه‌ها دارم.» 

او ادامه داد: «تا این که دیدم شب شد و او گفت ددی می‌خواهم با تو صحبت کنم. گفتم چه شده است؟ گفت این‌طور و آن‌طور شده است و پدرم به من بی‌محلی می‌کند و فلا و بهمان. او تا ساعت ۴ صبح داشت درد دل می‌کرد. ۴ صبح که شد گفتم عموجان من همان عمو هستم و حوصله گریه و زاری ندارم. من فکر کردم تو سوپراستاری و می‌شود از فردا دیگر سر کار نروم نه این که درد دل‌هایت را گوش بدهم.» 

۲۴۲۲۴۲

کد مطلب 2146615

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین