۰ نفر
۳ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۸
تعطیلی یک استان تکذیب شد

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم اعلام کرد: بر اساس بررسی‌های جدید، هیچ مشکلی از نظر آلودگی هوا در استان قم وجود ندارد و بر این اساس تمامی مراکز آموزشی و ادارات به روال معمول فعالیت خواهند کرد و تعطیلی وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرآنلاین،‌ مرتضی رحمان‌نیا، با تکذیب شایعه تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی استان قم در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذر به دلیل آلودگی هوا گفت: طبق بررسی‌های جدید، در حال حاضر از نظر شاخص‌های آلودگی هوا هیچ مشکلی نداریم. هم سازمان محیط زیست و هم اداره‌کل هواشناسی شرایط هوای استان را مساعد اعلام کرده‌اند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم افزود: ما به طور مستمر وضعیت آلودگی هوا و میزان آن را پیگیری می‌کنیم و فردا نیز ادامه این نظارت‌ها را خواهیم داشت. در صورتی که شرایط بحرانی شود، تا ظهر فردا جلسه‌ای برگزار خواهیم کرد و تصمیمات لازم را اتخاذ خواهیم کرد؛ اما در حال حاضر مشکلی اعلام نشده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در شامگاه دوشنبه ۳ آذر، وی در پایان تأکید کرد: در حال حاضر وضعیت آلودگی هوا تحت کنترل است؛ و همین امشب پیگیری شد. تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در قم به فعالیت خود ادامه خواهند داد. همچنین ادارات نیز طبق روال معمول باز هستند.

۴۷۴۷

کد مطلب 2147040

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین