استاندار هرمزگان: بسیج طلایه‌دار حضور مردمی در همه عرصه‌ها

محمد آشوری، استاندار هرمزگان، در گردهمایی بزرگ بسیجیان با گرامیداشت روز بسیج گفت: بسیج به‌عنوان شجره طیبه انقلاب، در همه بزنگاه‌های تاریخی از دفاع مقدس تا حوادث اخیر پیشگام دفاع از ارزش‌ها و امنیت ملی بوده و امروز نیز به‌عنوان یک مکتب مردمی نقش‌آفرینی می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، محمد آشوری، استاندار هرمزگان در این مراسم با تسلیت ایام و گرامیداشت روز بسیج گفت: امروز گرد هم آمده‌ایم تا با شهدا تجدید میثاق کنیم و بار دیگر وظایف خود را در مسیر دفاع از ارزش‌های انقلاب و صیانت از امنیت ملی مرور کنیم.

وی با اشاره به ۵ آذر به‌عنوان سالروز شکل‌گیری نهادی که امام(ره) آن را «شجره طیبه انقلاب اسلامی» نامید، افزود: بسیج مولود انقلابی است که معادلات جهانی را دگرگون کرد و در همه بزنگاه‌های تاریخ انقلاب، از دفاع مقدس تا جنگ‌های مرزی و حوادث اخیر، پیشگام حفظ امنیت و ارزش‌های کشور بوده است.

آشوری با تأکید بر اینکه بسیج در نگاه امام و رهبری نه‌فقط یک نیرو بلکه یک مکتب و فرهنگ است، گفت: بسیج یعنی حضور همه ظرفیت‌های مردمی برای صیانت از آرمان‌ها. امروز نیز بسیج علاوه بر نقش مقاومت، در سازندگی، مدیریت بحران و همراهی با مردم پیشگام است.

استاندار هرمزگان با اشاره به نقش مؤثر بسیج در جنگ ۱۲ روزه اخیر خاطرنشان کرد: دشمن دو هدف اصلی را دنبال می‌کرد؛ براندازی ایران و جداسازی مردم از نظام، اما اقتدار رهبری و حضور بسیجیان در کنار نیروهای مسلح، امنیت کشور را تثبیت و نقشه‌های دشمن را خنثی کرد.

او در پایان گفت: به بسیجی بودن خود افتخار کنید؛ بسیج همواره پشتوانه نظام و امنیت مردم بوده و خواهد بود.

کد مطلب 2147603

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار