وحدت ملی تنها راه نقش بر آب کردن نقشه دشمن

معاون هماهنگ‌کننده سپاه لرستان با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد که دشمن امروز از توان دین و دانش ملت ایران نگران است و در صورت هرگونه خطای محاسباتی، پاسخ کشور قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، بهزاد بازوند، معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان، روز پنجشنبه در گردهمایی بسیجیان استان، ضمن بررسی شرایط امنیتی و دفاعی کشور، بر آمادگی صددرصدی نیروهای مسلح ایران تأکید کرد.

وی با اشاره به حمایت گسترده آمریکا از رژیم بعث در دوران جنگ تحمیلی گفت: با وجود حجم گسترده حمایت دشمن، ایران نه تنها تسلیم نشد، بلکه توان نظامی جمهوری اسلامی را نیز حفظ کرد و پیروز شد. در آن جنگ تنها ۴ تا ۵ درصد از ظرفیت نظامی خود را به کار گرفتیم و بسیاری از توانمندی‌های پیشرفته، از جمله موشک‌های راهبردی و ظرفیت‌های مقاومت، استفاده نشد.» بازوند افزود: این تجربه نشان می‌دهد که دشمن امروز در برابر توانمندی‌های ما هیچ است.»

معاون هماهنگ‌کننده سپاه لرستان با تأکید بر آمادگی همه‌جانبه نیروهای مسلح در حوزه‌های آفندی و پدافندی، گفت: دشمن می‌داند اگر بار دیگر دچار خطای محاسباتی شود، پاسخ جمهوری اسلامی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.

وی چرایی دشمنی آمریکا و غرب با ایران را به توان علمی و هویتی ملت ایران مرتبط دانست و توضیح داد: مشکل دشمن با ایران در دین و دانش ملت ماست. ایران به فناوری‌های نوین، صنعت هسته‌ای و علوم پیشرفته دست یافته است و هویت دینی ملت ما مبتنی بر عدالت‌خواهی، استقلال، آزادی و نفی ظلم و تبعیض است. غرب تحمل ایران قدرتمند را ندارد.

بازوند خطاب به بسیجیان و جوانان تأکید کرد: نسل جوان باید در حوزه دین و دانش تلاش کنند تا نقشه‌های دشمن نقش بر آب شود. امروز دشمن به دنبال ایجاد تفرقه است و برخی ناآگاهانه به این دو دستگی دامن می‌زنند. وحدت ملی و همبستگی اجتماعی در شرایط کنونی ضروری و مقدس است.

وی در پایان، فشار اقتصادی و تحریم‌ها را یکی دیگر از ابزارهای دشمن برای فرسایش جامعه دانست و افزود: همه مسئولان باید برای حل مشکلات معیشتی مردم چاره‌اندیشی کنند.

کد مطلب 2147671

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار