آزادی محکوم به قصاص نفس پس از ۸ سال در بهشهر

رئیس کل دادگستری مازندران از آزادی یک محکوم به قصاص نفس در بهشهر پس از ۸ سال با بخشش اولیای دم خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، رئیس کل دادگستری استان گفت: یک محکوم به قصاص نفس در شهرستان بهشهر پس از ۸ سال با جلب رضایت اولیای دم در چارچوب پویش "به عشق و حرمت حضرت زهرا(س) می‌بخشم" از چوبه‌دار نجات یافت.

عباس پوریانی افزود: این زندانی با تلاش رئیس و دادستان حوزه قضایی و اعضای شوراهای حل اختلاف زندان بهشهر و در سایه بخشش اولیای دم از اجرای حکم قطعی قصاص نفس رهایی یافت.

وی با تأکید بر نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در جامعه، گفت: در حال حاضر تعدادی از محکومان به قصاص نفس در زندان‌های استان در انتظار عفو، بخشش و گذشت هستند که امید است این محکومین نیز با رافت، گذشت و بخشش خداپسندانه اولیای دم، از دار مجازات رهایی یافته و به کانون خانواده خود بازگردند.

کد مطلب 2147762

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار