درخواست حاجی بابایی از دولت: حال اقشار کم‌ درآمد خوب نیست/ به مردم اطلاع‌رسانی کنید تا متوجه شوند که چه اتفاقی در حال رخ دادن است

نایب رئیس مجلس گفت: خوب است که دولتمردان به مردم اطلاع‌رسانی کنند و مردم متوجه شوند که چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا حاجی بابایی، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، در جریان جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۱ آذر) مجلس، با بیان اینکه تذکراتی که نمایندگان مجلس دلسوزانه مطرح می کنند، برخاسته از حال دل مردم است گفت: انتظار می رود دولتمردان دقت کافی به این تذکرات داشته باشند. حریم مردم باید حفظ شود.

بنابر روایت ایسنا، وی در ادامه با انتقاد از نبود یک سازوکار اطلاع‌رسانی شفاف و لحظه‌به‌لحظه از سوی دولت گفت: پیشنهاد می دهم که دولت برنامه‌ای ویژه در تلویزیون برای ارائه گزارش‌های دقیق و آنلاین به مردم در نظر بگیرد. دولتمردان لحظه به لحظه به مردم گزارش دهند و مطالب را تبیین کنند. شاید خیلی از مطالب اصلا واقعیت نداشته باشد. بعضی ها هم واقعی باشد. این خوب است که دولتمردان به مردم اطلاع‌رسانی کنند و مردم متوجه شوند که چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

نایب رئیس مجلس با اشاره به شرایط اقتصادی اقشار کم‌درآمد، تصریح کرد: حال عمومی اقشار کم‌درآمد مردم خیلی خوب نیست. خواهش می‌کنم از دولت محترم حتما عنایت ویژه داشته باشد. حال مردم را حتما باید لحاظ کنیم و این توقع نمایندگان مجلس از دولت است.

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2150463

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین