حمله دزدها به مقر ۷۰ میلیون پوندی تیم مرسدس بنز

مقر تازه‌ساز تیم فرمول یک مرسدس در برکلی، تنها چهار هفته مانده به کریسمس هدف یک سرقت سازمان‌یافته قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مقر جدید و ۷۰ میلیون پوندی تیم مرسدس در فرمول یک با حمله سارقان مواجه شد و ابزار و تجهیزاتی به ارزش ۶۰ هزار پوند از داخل جعبه‌های امنیتی به سرقت رفت. این مجتمع که در حال تبدیل شدن به یک مرکز پیشرفته موتوراسپورت است، به گفته منابع در جریان یک یورش شبانه مورد حمله قرار گرفت.

سرقت از بخش‌هایی انجام شده که قرار است در آینده به کتابخانه و اتاق هیئت‌مدیره این مجموعه تبدیل شوند. مدیران تیم ۱۲ دوره قهرمان سازندگان فرمول یک، فیلم‌های دوربین‌های مداربسته را در اختیار پلیس قرار داده‌اند.

یک منبع مطلع در این مورد گفته است: ابزارها داخل جعبه‌های قفل‌دار نگهداری می‌شد. سارقان همه آن‌ها را شکسته و هر وسیله‌ای را که داخلش بود برده‌اند.
می‌توانید تنها چند هفته مانده به کریسمس حال بیش از ۵۰ کارگر را تصور کنید؟! ابزار، وسیله کار و امرار معاش آن‌هاست و با آن برای فرزندان‌شان هدیه می‌خرند. آنها واقعاً ویران شدند.

او اضافه کرد که سر و صدای ناشی از تخریب این جعبه‌ها باید قابل‌توجه بوده باشد و این موضوع باعث تعجب است که نگهبانان متوجه هیچ‌ چیز نشده‌اند.

این حمله در حالی رخ داد که جرج راسل و کیمی آنتونلی، رانندگان مرسدس، در حال آماده‌سازی برای گرندپری قطر بودند. مقر برکلیِ مرسدس در حال یک بازسازی اساسی است که شامل ساخت مرکز بازاریابی، بخش سلامت، رستوران، سالن ورزشی و پارکینگ طبقاتی می‌شود.

گزارش‌ها نشان می‌دهد تنها در سال ۲۰۲۴ بیش از ۲۵ هزار مورد سرقت ابزار در بریتانیا ثبت شده که حدود ۴۰ میلیون پوند به کسب‌وکارهای این کشور خسارت وارد کرده است.

۲۵۱۲۵۶

کد مطلب 2150864

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین