آغاز عملیات نخستین کارخانه تولید پالت‌های پلاستیکی در فارس با اشتغال‌زایی ۱۰۰ نیروی بومی

شهرستان مهر استان فارس با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیون دلاری و بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین ماشین‌آلات رباتیک میزبان نخستین کارخانه تولید پالت‌های پلاستیکی، گرانول، مستربچ، کامپاند، استرچ هود و کیسه‌های پلیمری چندلایه شد؛ پروژه‌ای که علاوه بر تأمین نیازهای صنعتی کشور زمینه اشتغال ۱۰۰ نیروی بومی را فراهم می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، استان فارس بار دیگر در مسیر توسعه صنعتی گامی بلند برداشت؛ عملیات اجرایی نخستین کارخانه تولید پالت‌های پلاستیکی و محصولات پلیمری در شهرستان مهر آغاز شد؛ این پروژه عظیم با ظرفیت تولید سالانه ۲۷ هزار تن محصول نه تنها پاسخگوی نیازهای داخلی خواهد بود بلکه برای نخستین بار کشور را از واردات استرچ هود بی‌نیاز می‌سازد.

سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیون دلاری، استفاده از خطوط تولید رباتیک و پیشرفته، و ایجاد فرصت‌های شغلی برای نیروهای بومی، این کارخانه را به یکی از مهم‌ترین طرح‌های صنعتی استان فارس تبدیل کرده؛ طرحی که می‌تواند مهر را بیش از پیش به عنوان شناسنامه صنعت استان معرفی کند.

مدیرعامل کارخانه در این باره گفت: قراردادهای خرید مجهزترین و پیشرفته ترین ماشین آلات کارخانه بسته شده و بزودی وارد کشور خواهند شد.

حسین قادری با بیان این که خط تولید این کارخانه از نوع رباتیک و بسیار پیشرفته است، افزود: طبق برنامه زمان بندی فاز نخست کارخانه تا پایان فروردین و فاز دوم آن تا پایان تابستان سال ۱۴۰۵ مورد بهره برداری قرار می گیرد.

او که معتقد است با راه اندازی این کارخانه فرصت اشتغال ۱۰۰ نفر نیروی بومی فراهم می شود، اضافه کرد: برای اولین بار در کشور استرچ هود در این کارخانه تولید خواهد شد و از واردات آن بی نیاز خواهیم شد.

نماینده مردم شهرستان های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به نامگذاری امسال به نام سرمایه گذاری برای تولید از خانواده شهید شمسی پور بمنظور سرمایه گذاری در این پروژه بزرگ تقدیر کرد.

 سید موسی موسوی اضافه کرد: اگر دولت، بنگاه داری را کنار بگذارد و به ستاد پشتیبانی عملی و عملیاتی از بخش خصوصی تبدیل شود، تمام مشکلات کشور و مردم حل می شود.

موسوی که معتقد است جذب نیروهای علمی، فنی و تخصصی بومی منطقه از تولید هم مهمتر است،‌ از سرمایه گذاران و پیمانکاران بزرگ بخش خصوصی خواست با ایجاد یک کنسرسیوم مشترک، ظرفیت فنی، اقتصادی و تامین منابع مالی خود را بالا ببرند تا پروژه های بزرگ بیشتری در منطقه راه اندازی شود.

فرماندار شهرستان مهر نیز در این مراسم با بیان این که تنها تصمیم غیر سیاسی دولتها حمایت از صنعت است، گفت: از سال ۱۳۷۶ و با ورود صنعت به شهرستان مهر، کوچی متفاوت و مهاجرتی معکوس در این منطقه شکل گرفته و باعث رونق منطقه شده است.

 مصطفی غلامپور با اشاره به استقرار پالایشگاههای گازی پارسیان و پارسیان سپهر و پالایشگاه بنزین در شهرستان مهر که هرکدام بزرگترین در نوع خود در کشور به شمار می روند، از شهرستان مهر بعنوان شناسنامه صنعت در استان فارس نام برد.

به گفته فرماندار مهر عمل به مسوولیت های اجتماعی و نگاه مقدس پیرامونی به جامعه در تمامی پروژه های خانواده شهید شمسی پور بسیار پررنگ بوده است.

غلامپور با اشاره به مشکلات تولید با توجه به تحریم های ظالمانه علیه کشور از سرمایه گذاران این کارخانه تولیدی تقدیر کرد و افزود: تمام توان و ظرفیت خود را برای نهایی شدن چرخه تولید این کارخانه به کار خواهیم بست.

کد مطلب 2152145

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین