رئیس کل دادگستری استان کرمان: روز دانشجو فرصتی برای استفاده از دیدگاه‌های تازه است

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: روز دانشجو فرصتی بسیار ارزشمند برای این قشر عزیز و تأثیرگذار جامعه است تا بتوانند ارتباطات گسترده‌تری با مسئولان، اعم از مسئولان دانشگاهی، قضائی، اجرائی و غیراجرائی برقرار کنند زیرا هرچه این ارتباط مستحکم‌تر شود، زمینه بهره‌گیری از نظرات، پیشنهادها و انتقادات سازنده دانشجویان در جهت اداره مطلوب کشور و پیشبرد امور فراهم‌تر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در نشست با جمعی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه‌های شهید باهنر و آزاد اسلامی کرمان به مناسبت ١٦ آذرماه روز دانشجو اعلام کرد: برای بنده افتخاری بزرگ است که در مناسبت های مختلف از جمله هفته قوه قضائیه و روز دانشجو، نشست های تخصصی با دانشجویان به ویژه دانشجویان رشته های حقوق برگزار و این نشست ها تداوم خواهد داشت.

وی گفت: ما همواره از حضور دانشجویان بهره برده‌ایم و بارها آنان را تشویق کرده‌ام تا در جلساتی که شرکت می‌کنند، حضوری فعال و پر رنگ داشته باشند و همچنین بارها تأکید کرده‌ام که دانشجویان حقوق در محاکم قضایی، دادگاه‌ها و دادسراها حاضر شوند تا آنچه را که به صورت تئوری در کتاب‌ها مطالعه می‌کنند، از نزدیک و به‌صورت اجرایی مشاهده نمایند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان، ارتباط میان دانشگاه و دادگستری را یک رابطه برد-برد دانست و تصریح کرد: از حضور دانشجویان، به‌ویژه دانشجویان رشته حقوق، بسیار بهره‌مند می‌شویم؛ چراکه در آینده، وکلا، قضات و کارشناسان جامعه از میان همین جمع فرهیخته انتخاب خواهند شد و  این ارتباط می‌تواند به تقویت بدنه علمی و اجرایی دستگاه قضایی در آینده نیز کمک کند و تفاهم‌نامه‌های موجود میان دادگستری و دانشگاه‌های استان نیز انجام این همکاری مؤثر را تسهیل کرده است.

حمیدی ضمن اشاره به این مطلب که دانشجویانی که در نشست‌های نقد رأی قضایی حضور دارند، می‌دانند که همواره از آنان خواسته‌ام در مباحث مربوط به نقد آراء، مشارکتی فعال داشته باشند، گفت: هنگامی که موضوعی در معرض نقد قرار می‌گیرد، انتظار دارم دانشجویان حقوق شجاعت علمی به خرج دهند و نقاط قوت و ضعف رأی صادره از سوی قاضی را با استدلال و دقت بیان کنند زیرا این رویکرد نه‌تنها به شکل‌گیری شخصیت علمی و تحلیلی دانشجویان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز ارتباط کاری مطلوب میان دانشگاه و قوه قضائیه باشد و دانشجویان را برای پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی آینده آماده سازد.

کد مطلب 2152637

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

آخرین اخبار