اتصال اهالی روستای گراتی اسفراین به شبکه پایدار آب شرب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: با تکمیل پروژه آبرسانی به روستای گراتی شهرستان اسفراین، ۶۶۰ نفر از اهالی این منطقه به شبکه پایدار آب شرب متصل شدند و مشکل کمبود آب این روستا برطرف شد.

امیر فاطمی در گفت و گو با خبرآنلاین اظهار کرد: با اتمام طرح‌های تأمین و انتقال آب، اکنون ۲۱۸ خانوار روستای گراتی از آب شرب پایدار بهره‌مند هستند.

وی افزود: این روستا با جمعیت بیش از ۶۶۰ نفر و به‌عنوان یکی از توابع مجتمع آبرسانی شهید قرائی، سال گذشته به دلیل محدودیت منابع آبی با اختلال در تأمین کامل آب شرب روبه‌رو بود که بر همین اساس، تأمین یک منبع جدید فوراً در دستور کار قرار گرفت.

فاطمی با تشریح جزئیات این طرح بیان کرد: در اراضی روستای دولت‌آباد، یک حلقه چاه جدید با عمق ۱۳۲ متر و دبی ۲۵ لیتر بر ثانیه حفر شد که عملیات اجرایی آن در سال ۱۴۰۴ به پایان رسید. پس از اتمام حفاری، عملیات برق‌رسانی، تجهیز کامل چاه و اجرای ۲۷۰۰ متر خط انتقال آغاز شد تا این منبع جدید در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شبکه آبرسانی گراتی متصل شود.

وی اضافه کرد: از آنجا که ظرفیت خط انتقال موجود برای تأمین نیاز اهالی کافی نبود، هزار متر از مسیر قدیمی اصلاح شد و این اقدام بخش مهمی از مشکلات توزیع آب را رفع کرد. همچنین به دلیل فرسودگی خط انتقال، اصلاح سه هزار متر دیگر از مسیر همچنان در حال اجراست تا پایداری و کیفیت جریان آب به‌طور کامل تضمین شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با اشاره به هزینه‌کرد ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای اجرای این اقدامات گفت: این پروژه نمونه‌ای از اقدامات مؤثر در تقویت آبرسانی روستایی است و برنامه‌ریزی برای بهبود شرایط تأمین آب سایر مناطق استان نیز با همین رویکرد ادامه خواهد داشت.

کد مطلب 2153980

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =

آخرین اخبار