محسن هاشمی: پس از شیوع کرونا خاطرات پدرم را به آقا مسعود دادم/ رهبری درباره خاطرات پدرم تاکنون نظری اعلام نکرده‌اند

محسن هاشمی با اشاره به روند نگارش و انتشار خاطرات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اعلام کرد که رهبر انقلاب تاکنون هیچ‌گونه نظری درباره این خاطرات بیان نکرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن هاشمی  گفت: دست‌نوشته‌های خاطرات پدرم موجود است. ایشان از سال ۱۳۶۰ به‌صورت روزانه خاطره‌نویسی می‌کردند؛ معمولاً شب قبل از خواب یا پس از نماز صبح این کار را انجام می‌دادند. 

بنابر روایت فارس، وی افزود: گاهی نیز به اقتضای سفر، یادداشت‌ها در دفترچه‌های مخصوص سفر نوشته می‌شد. این روند مستمر، حدود ۳۵ سال ادامه داشت. 

به گفته محسن هاشمی، خاطرات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به‌گونه‌ای نوشته می‌شد که قابل انتشار باشد و مطالب محرمانه در آن ذکر نمی‌شد. او افزود: «خاطرات سال‌های ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۱ چاپ شده است و خاطرات سال ۱۳۸۲ نیز با عنوان در همسایگی آتش به‌زودی منتشر خواهد شد.»

وی یادآور شد که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی همواره تأکید داشتند خاطرات پیش از انتشار به رؤیت مقام معظم رهبری برسد تا ایشان نظرشان را اعلام کنند. 

محسن هاشمی عنوان کرد: پس از درگذشت پدر، این مسئولیت بر عهده من قرار گرفت. پس از شیوع کرونا، یادداشت‌ها را به آقا مسعود می‌دادم تا به ایشان تقدیم شود. تا این لحظه، رهبر انقلاب هیچ‌گونه نظری درباره خاطرات اعلام نکرده‌اند.

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2154042

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین