تماس‌های غیرضروری، مانع امدادرسانی سامانه 141 است

مدیر روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان چهارمحال وبختیاری گفت : در جریان بارش‌های اخیر، حدود ۹۰۰ تماس با سامانه ۱۴۱ برقرار شد که بررسی‌ها نشان می‌دهد ۱۵۰ تماس از این تعداد غیرضروری و بیهوده بوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ بهزاد عظیمی، مدیر روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ، با اشاره به آمار تماس‌ها اظهار کرددر جریان بارش‌های اخیر، حدود ۹۰۰ تماس با سامانه ۱۴۱ برقرار شد که بررسی‌ها نشان می‌دهد ۱۵۰ تماس از این تعداد غیرضروری و بیهوده بوده است.

وی افزود: این تماس‌ها عمدتاً از سوی افرادی برقرار شده که بدون ضرورت و صرفاً برای گشت‌وگذار و تفریح در روستاها، مناطق خارج از شهر و مقاصد گردشگری اقدام کرده و سپس با طرح موضوعاتی نظیر «وجود بیمار بدحال» یا «مورد زایمان»، انتظار امدادرسانی فوری داشته‌اند.

عظیمی با تأکید بر مأموریت تخصصی سامانه ۱۴۱ تصریح کرد: سامانه ۱۴۱ علاوه بر اطلاع‌رسانی وضعیت راه‌ها و مدیریت شرایط بحرانی، مرجع رسمی رسیدگی به شکایات مردمی در حوزه حمل‌ونقل بار و مسافر است و تماس‌های غیرضروری موجب اتلاف زمان، کاهش سرعت پاسخ‌گویی و ایجاد اختلال در رسیدگی به درخواست‌ها و شکایات واقعی و اضطراری می‌شود.

مدیر روابط عمومی اداره‌کل راهداری در پایان ضمن قدردانی از همراهی شهروندان قانون‌مدار، خاطرنشان کرد:هر تماس غیرضروری با سامانه ۱۴۱ ممکن است مانع رسیدگی به تماس فردی شود که واقعاً در شرایط اضطراری قرار دارد و جان یا سلامت او در خطر است.

کد مطلب 2155724

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

آخرین اخبار