مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۶

در پی اعلام به موقع صاحب خودرو، سارق خودرو در شهرستان نوشهر دستگیر و به ده ها فقره سرقت اعتراف کرد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ عظیمی رییس پلیس آگاهی استان مازندران در تشریح این خبر گفت : فردی با مراجعه به پلیس آگاهی شهرستان نوشهر مبنی بر اینکه خودرویش را در منطقه ای خلوت پارک کرده و به اتفاق خانواده به ساحل دریا رفته که پس از چند دقیقه متوجه صدای دزدگیر خودرو و فرار شخصی ناشناس از کنار ماشینش با یک دستگاه خودرو ، می شود که بلا فاصله با کمک یکی از شهروندان به تعقیب وی پرداخته و در حین تعقیب و گریز مراتب را به پلیس 110 اطلاع می دهد.
رییس پلیس آگاهی مازندران ادامه داد : شاکی با کمک عوامل انتظامی کلانتری نوشهر موفق به توقیف خودرو و دستگیری متهم به نام «یوسف - ق» دستگیر می شود که در بازرسی از داخل خودرو کشف شده اموال شاکی نیز بدست می آید.

وی افزود: پس از انتقال متهم به پلیس آگاهی ، در بازجویی ها به ده ها فقره سرقت در دیگر شهرستانها اعتراف کرد و کلیه مالباختگان شناسایی و متهم با صدور قرار مناسب روانه زندان گردید.

در پایان سرهنگ عظیمی با اشاره به این پرونده به شهروندان توصیه کرد که خودروی خود را به لوازم ایمنی همچون دزدگیر و مجهز کنند و از پارک کردن خودرو در مکان های خلوت بپرهیزند و از پارکینگ های عمومی برای پارک خودرو استفاده کنند. 

301282

کد خبر 215585

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین