۱ نفر
۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۵
برپایی «حموم» در مرکز تئاتر سیمرغ

نمایش «حموم» به کارگردانی حسین فرجی در سالن سیمرغ روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از  مهر، نمایش «حموم» به نویسندگی علیرضا شعبانیان و کارگردانی حسین فرجی به‌زودی در سالن سیمرغ روی صحنه می‌آید.

این نمایش که قرار است ابتدای بهمن در سالن سیمرغ روی صحنه برود، این روزها تمرینات، طراحی صحنه و نور، برنامه‌ ریزی و هماهنگی‌های اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

«حموم» با بهره‌گیری از فضای حمام‌های سنتی دهه ۴۰ شمسی، جهانی می‌سازد که در آن گروتسک ایرانی با طنز روحوضی، فانتزی موزیکال و واقعیت اجتماعی زمانه درهم تنیده می‌شود. نتیجه اثری است که میان خنده و تلخی، میان رقص و واقعیت و میان نوستالژی و نقد اجتماعی قرار دارد.

در این نمایش علیرضا شعبانیان، حسین فرجی، ادریس احمدی، آرمین بیک‌لو، سعید خدادوست، علی احمدی، رضاسرلک، محمد علم بیگی، مهدی دلقوی و محسن کازرونی بازی می‌کنند.

اطلاعات تکمیلی درباره اجرا، تاریخ دقیق آغاز و پوستر رسمی نمایش به زودی منتشر خواهد شد.

59243

کد مطلب 2155941

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

آخرین اخبار