عرضه خارج از شبکه مرغ، عامل التهاب بازار قزوین

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین، گفت: عرضه خارج از شبکه گوشت مرغ به استان های همجوار با هدف سود بیشتر زمینه ساز بروز مشکلات در قزوین است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «علیرضا حسن پور» مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین اظهارکرد: با توجه به افزایش تقاضای گوشت مرغ در بازار شب یلدا، نظارت های میدانی با حضور رؤسای شعب تعزیرات حکومتی در قالب گشت های مشترک برگزار و روند توزیع و عرضه کالاهای اساسی به ویژه گوشت مرغ بصورت روزانه پایش می شود.

وی افزود: بر اساس مصوبه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار، اولویت تامین مرغ استان است و طی هماهنگی های صورت گرفته با دستگاه های نظارتی با متخلفان و برهم زنندگان امنیت بازار برخورد قانونی می شود.

تعزیرات-قزوین.jpg

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین، پایش سامانه ها و مدیریت یکپارچه زنجیره تامین کالاهای اساسی، ناوگان حمل و نقل کالا و توزیع سایر کالاهای اساسی در استان را زمینه ساز ارتقای شفافیت، کاهش واسطه گری، هوشمند سازی مدیریت زنجیره تامین و توزیع مرغ در سطح استان برشمرد.

حسن پور بیان کرد: همکاری مردم در پیشگیری و کاهش تخلفات از اهمیت بسیار برخوردار است و شهروندان می توانند، در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی و خدماتی مراتب را به سامانه ارتباطی www.tazirat۱۳۵.ir  ثبت یا برای رسیدگی فوری به این مرجع مراجعه کنند.

کد مطلب 2158360

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

آخرین اخبار