اعزام گروه هنری «قاصدک بختیاری» شهرستان فارسان به هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام

اسفندیار امیریان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فارسان، از اعزام گروه هنری «قاصدک بختیاری» به استان گلستان برای حضور در جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ اسفندیار امیریان با اشاره به هدف اعزام این گروه گفت: «گروه هنری «قاصدک بختیاری» با هدف معرفی آیین‌ها و هنرهای نمایشی قوم بختیاری به جشنواره بین‌المللی اعزام شد تا نماینده فرهنگ غنی اقوام ایرانی باشد.

اعزام گروه هنری «قاصدک بختیاری» شهرستان فارسان به هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام

وی افزود: «حضور در چنین رویدادهای بین‌المللی فرصتی ارزشمند برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری شهرستان فارسان و آشنایی اقوام دیگر با هنر غنی بختیاری است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فارسان همچنین تصریح کرد: «شرکت فعال و مؤثر هنرمندان شهرستان فارسان در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی، نشان‌دهنده جایگاه برجسته و پتانسیل درخشان هنر و فرهنگ این منطقه است.

کد مطلب 2158409

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین