به زودی در 3 فرودگاه نیویورک، به جای انسان‌های واقعی، هولوگرام‌ها به مسافرین خوش‌آمد خواهند گفت و اطلاعات مورد نیاز مسافرین از قبیل اطلاعات پروازها و تاکسی‌ها را در اختیار آن‌ها خواهند گذاشت.

بهنوش خرم‌روز: تصور کنید وارد فرودگاه می‌شوید و به جای یک آدم واقعی، یک خانم هولوگرافیک به شما خوش‌آمد می‌گوید. خیلی شبیه به فیلم‌های علمی- تخیلی است، نه؟ اما به زودی مسافرین 3 فرودگاه در نیویورک این تجربه را در واقعیت خواهند داشت.
«من بسیار مستعد هستم. می‌توانید از من برای هر کاری استفاده کنید!» این جمله را خانم هولوگرافیکی در حالی که رنگ لباسش تغییر می‌کند می‌گوید و اضافه می‌کند:‌ «من می‌توانم هر آن‌چه را لازم دارید به شما بگویم، به شکلی که می‌خواهید لباس بپوشم و در هر نقشی که بخواهید کار کنم».
به گزارش دیسکاوری،این خانم نمونه‌ای از خانم‌های هولوگرافیکی است که در نقش اطلاعات فرودگاه در 3 فرودگاه نیویورک به مسافران سرویس خواهند داد. هر کدام از این هولوگرام‌ها روی یک صفحه تخت ظاهر خواهند شد، به اندازه یک انسان واقعی خواهند بود و حس‌گرهایی خواهند داشت که افرادی را که باید با آن‌ها صحبت کرد، تشخیص می‌دهد. سپس او شروع می‌کند به ارائه اطلاعات در مورد پروازها، اتوبوس‌های جابه‌جایی مسافرین و نیز تاکسی‌ها. هرکدام از این هولوگرام‌ها، 60 هزار دلار هزینه دارند.
مقامات حمل و نقل نیویورک و نیوجرسی این هفته اعلام کرده‌اند که این هولوگرام‌ها از اوایل ماه جولای آینده/ اواسط تیرماه در فرودگاه‌های لاگواردیا، جی.اف.کی و نیوارک نصب خواهند شد.
این هولوگرام‌ها هیچ‌وقت خسته نمی‌شوند و نیازی به استراحت نخواهند داشت، ضمن آنکه دردسرهای استخدام و پرداخت هزینه‌ها را نیز ندارند و خیلی به ندرت به چیزی شبیه به مرخصی استعلاجی نیاز پیدا خواهند کرد، با این حال از همین حالا و هنوز شروع به کار نکرده، خشم برخی را برانگیخته‌‌اند.
بسیاری از معترضان، از این که قرار است یک روبات یا چیزی که برخی آن را عروسک خطاب کرده‌اند، ‌مسئولیت ارائه خدمات به مشتری‌ها را در دست بگیرد ناراحتند،‌ برخی به آن به عنوان غلبه روبات‌ها اشاره کرده‌اند و بسیاری از این خشنود نیستند کهاین هولوگرام‌ها جای انسان‌هایی را خواهند گرفت که می‌توانند این شغل را داشته باشند. البته برخی هم فکر می‌کنند دلیل استفاده از این هولوگرام‌ها این است که کارمندان در معرض خشونت مسافرین ناراضی قرار نگیرند.
واقعیت این است که دیدن این خانم هولوگرافیک، ‌برای بعضی اصلا خوشایند نبوده و مهم‌ترین دلیل آن این است که او مانند یک انسان واقعی نمی‌تواند با مسافرین تعامل داشته باشد. مسافران تنها می‌توانند به او گوش بدهند اما نمی‌توانند از او سوالی بپرسند. شاید به این دلیل چنین امکانی برای هولوگرام‌ها طراحی نشده که پاسخ‌های خاص به برخی سوال‌ها می‌توانند برانگیزاننده خشم و حتی رفتارهای خشونت‌آمیز در برخی افراد باشند. البته نباید فراموش کرد که در عین حال،‌ مقامات حمل و نقل، اقدام به استخدام 70 کارمند جدید مسلط به زبان‌های مختلف نموده‌اند.
در مجموع،‌ قرار است از این افراد هولوگرافیک برای ارتقای ارائه خدمات به مشتریان در فرودگاه‌های نیویورک استفاده شود. در واقع افزودن هولوگرام‌ها بخشی از برنامه‌ای مفصل‌تر به نظر می‌رسد که مواردی چون کاهش ازدحام برای تاکسی‌ها، اضافه کردن جایگاه‌هایی برای شارژ انواع وسائل و نیز تمیزتر کردن سرویس‌های بهداشتی در آن ذکر شده‌اند.
شما در مورد استفاده از هولوگرام‌ها در چنین اماکنی چه نظری دارید؟ می‎توانید نظر خود را در پایان همین مطلب در بخش نظرات بنویسید.
 53272

کد خبر 216278

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
    55 3
    برین یه با حجابشو برا فرودگاه امام بخرین :دی
  • بدون نام GB ۰۳:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
    27 6
    if you go to birmingham airport you will see one of them, its not new
  • A IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
    13 4
    بابا بیریتیش
  • بدون نام AE ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
    3 8
    هولوموبيلي اكر اومد يكي برايم بفرستيد ادرسم ..
  • کوروش IR ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
    6 1
    استفاده از روبات ها به جای انسانها به خیلی وقت پیش برمیگرده . در واقع درست از زمانی که کارخانه های اتومبیل سازی فورد برای اولین بار در دهه هشتاد از روباتها استفاده کرد و به خاطر همین موضوع بیش از صدهزار کارگر اخراج شدند. در ژانر علمی تخیلی ( ادبیات و سینما ) در این مورد و نگرانی های موجود از اینکه روباتها و رایانه ها روزی جای کار و مغز انسانی را بگیرند آثار بسیاری تولید شده است . سه گانه ماتریکس یکی از این نمونه های موفق است که در آن روباتها حتی اندیشه انسانی را نیز کنترل میکنند . در این که این خوب است یا بد ، صحبتهای بسیاری شده است . هر چند چه بخواهیم چه نخواهیم ، چنین نیز خواهد شد . اما میتوان در مورد چگونگی آن ، و جایگاه انسان در این رابطه ، پژوهش و گفتگو کرد . برای آسیب شناسی پیشاپیش .
  • عباس IR ۰۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    3 1
    این چیزا رو خواهش نیارین تو ایران همون 4 تا جوونم از کار بندازین بیرون
  • امین A1 ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۱
    0 0
    با سلام خدمت دوستان من در ایران تولید کننده همین سیستم هستم که البته اسم این ربات پاسخگو آدمک مجازی هست میتونید برای دیدن به سایتم وارد شوید