به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، سید شمسالدین حسینی مدیر منطقه گفت: پایش انجام شده در خانوارهای نفت سفید، نقش مهمی در صرفهجویی مصرف این فرآورده داشته است. براساس این پایش، تعداد مصرف کنندگان نفت سفید در شهرستان خرمآباد نسبت به سال گذشته بیش از ۱۱۰۰ خانوار کمتر شده که بیشترین میزان کاهش در سطح استان محسوب میشود .
حسینی با اشاره به کاهش مصرف سوخت در خرمآباد تصریح کرد: مصرف نفت سفید در این شهرستان که در پاییز سال گذشته بالغ بر ۳ میلیون لیتر بوده، پس از اجرای پایش خانوارهای نفتسوز در مدت مشابه سال جاری به حدود ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر کاهش یافته که نشاندهنده تأثیر مستقیم این اقدام در مدیریت بهینه مصرف انرژی است.
وی افزود: پس از خرم آباد دومین شهر در استان که تعداد خانوارهای نفتسوز آن از ۳۲۰۰ خانوار پیش از پایش به حدود ۲۳۰۰ خانوار کاهش یافته، شهرستان الیگودرز و کمترین کاهش مربوط به شهرستان دورود با حدود ۸۰ خانوار می باشد.
حسینی در پایان مجموع کاهش مصرف کنندگان نفت سفید کل استان را ۲۸۰۰ خانوار اعلام و خاطرنشان کرد: در مقایسه با پاییز سال گذشته، ۱۷ درصد از تعداد خانوارها و ۳۷ درصد مصرف نفت سفید کاهش داشته است که این آمار بیانگر موفقیت چشمگیر طرح پایش و مشارکت مؤثر مردم در مدیریت مصرف سوخت است.
48





نظر شما