درخواست عجیب مهاجم ازبکستانی از پرسپولیس

مهاجم ازبکستانی با قراردادی به مدت یک‌ونیم فصل و رقمی بسیار بیشتر نسبت به فصل گذشته راهی پرسپولیس خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان، پس از توافق با مدیران باشگاه پرسپولیس، امروز (یکشنبه) وارد تهران می‌شود تا تست‌های پزشکی خود را پشت سر بگذارد و به طور رسمی قرارداد خود را با سرخپوشان امضا کند.

به نقل از تسنیم؛ سرگیف که با اتمام قراردادش با پاختاکور ازبکستان، به‌عنوان بازیکن آزاد راهی پرسپولیس می‌شود، قراردادی به مدت یک‌ونیم سال با سرخپوشان امضا خواهد کرد. پیگیری خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که تمام توافقات بین سرگیف و مدیران باشگاه پرسپولیس انجام شده اما نکته جالب رقم قرارداد این بازیکن ازبکستانی است.

رقم قرارداد ایگور سرگیف ۳۲ ساله با باشگاه پرسپولیس برای یک‌ونیم فصل، یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار خواهد بود. این در حالی است که رقم قرارداد او در فصل گذشته با باشگاه پاختاکور ازبکستان حدود ۳۰۰ هزار دلار بوده و افزایش ۵ برابری قرارداد او در پرسپولیس جای پرسش و تأمل دارد.

مدیران باشگاه پرسپولیس اکنون در حال مذاکره با چند بازیکن در پست‌های دفاع راست، دفاع چپ و مهاجم هستند.

۲۵۱۲۵۶

کد مطلب 2165382

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =