تیم ملی ایران تا به حال دو بار در خاک ترکیه بازی کرده است.

به گزارش خبرآنلاین؛تیم ملی در حالی بازی را شب گذشته به آلبانی واگذار کرد که تا به حال دو بار در ترکیه بازی دوستانه انجام داده است.یک بار در هفتم خرداد ماه سال 1329 تیم ایران در همین ورزشگاه به مصاف تیم ملی ترکیه رفته است که بازی را با نتیجه سنگین 6 بر یک واگذار کرده است.این شکست سنگین ترین باخت تیم ملی تا به حال بوده است.حالا و پس از 52 سال و درست در همان 7 خرداد ماه تیم ملی این بار در ترکیه به مصاف تیم آلبانی رفت که حاصل این بازی چیزی به جز شکست نبود.

251 41
 

کد خبر 216546

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۸
    13 5
    و احتمالا هفت خرداد1450 : ایران 0 - مالدیو 4
  • بدون نام US ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۸
    8 1
    نظر بندس . اما زياد سخت نگيريم. بازي دوستانه و براي بهتر شناسي بازيكن، كمستري و نهويه سيستم اين بازيها انجام ميشن. كسي نبايد در اين بازيها انهم با مدت زماني كه با ازبكها بازي داريم مجروح بشه.
  • یزدان BR ۰۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
    9 7
    گفتی 52 یاد شیش تای 52 افتادم
  • حميد IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
    5 0
    در جام سنتو در اوايل دهه 50 يا واخر دهه 40 بود كه تيم ملي فوتبال ايران در زمان جواني مرحوم ناصر حجازي در تركيه از تركيه در نيمه اول 4 گل خورد. مربي هم فكر كنم رايكوف بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین