صحبت‌های مهم رئیس فدراسیون درباره کناره گیری استقلال از لیگ، انتخابات و تیم ملی

رئیس فدراسیون بسکتبال گفت: بعد از ۲ بازی پیش روی تیم ملی تصمیم می‌گیرم که برای انتخابات بسکتبال ثبت نام کنم یا نه.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ جواد داوری رئیس فدراسیون بسکتبال در نشست خبری خود و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: وقفه طولانی را در این مدت شاهد بودیم و جا دارد از همراهی با جامعه بسکتبال در این مدت تشکر کنم. اتفاقات خوبی در سایه حمایت‌های جامعه رسانه‌ای رقم خورد که از این بابت تشکر می‌کنم. البته نواقصی هم داشتیم که سعی در برطرف کردن آن داریم.

وی در واکنش به پایان دوره ریاست خود در فدراسیون بسکتبال و رویدادهای مهمی که پیش‌رو است، ادامه داد: از دو زاویه باید به آن نگاه کرد، در این مدت ما می‌توانیم یک انتخاب آزاد را شاهد باشیم و این حق جامعه بسکتبال است و عدالت به خوبی اجرا می‌شود. در خصوص مشکلاتی که می‌تواند ایجاد شود به دوره صلاحیتی و فرصت ۲ ماه‌ای است که باید طی شود و این می‌تواند مسائلی را به همراه داشته باشد. البته وزیر ورزش به خوبی این موضوع را مدیریت خواهد کرد تا تیم‌هایی که در مسیر ناگویا حرکت می‌کنند، دچار چالش و مسائل مدیریتی نشوند. نگران این موضوع نیستیم و امیدواریم اتفاقات خوبی برای بسکتبال ایران رقم بخورد.

رئیس فدراسیون بسکتبال در مورد تیم ملی و بازی‌های آسیایی ناگویا، تصریح کرد: چاره‌ای نداشتیم و باید یک دوره انتقال را به اجبار سپری می‌کردیم و این نیازمند جابجایی بود. تغییراتی اعمال شد و بر اساس شایسته‌سالاری پیش رفتیم و مربیانی از جمله سعید ارمغانی، هاکان و سرمربی کنونی تیم ملی، مسیر را آغاز کردیم. روزی که صحبت برای جایگزینی حامد حدادی مطرح شد، همه می‌گفتند باید به بازی بدون او عادت کنیم؛ اما این نیازمند تغییر در سبک و نوع بازی تیم ملی بود که کار آسانی نبود و با یک شرایطی موفق شدیم در این مسیر گام برداریم.

داوری ادامه داد: نتیجه سومی کاپ‌آسیا تمام شد و باید به فکر آینده باشیم. مسیر طولانی در راه جام‌جهانی داریم و در مرحله دوم حریفان به مراتب سخت‌تری داریم. اتفاقی که در مسیر میزبانی هم از ما گرفته شده کار را سخت‌تر هم کرده و تلاش می‌کنیم تا دوباره این میزبانی را به کشورمان باز گردانیم. تیم جوان و با انگیزه‌ای داریم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد. در کاپ آسیا با کسب مقام سومی، دل جامعه بسکتبال را شاد کرد و باید از این بازیکنان حراست و مراقبت کنیم.

وی در خصوص شرایط لیگ و احتمال انصراف استقلال از این لیگ گفت: حضور این تیم باعث پویایی لیگ شد و مربی و بازیکنان باکیفیتی دارد. بعد از مسابقه‌ای که با حواشی داوری همراه شد یک نامه‌ای دادند برای کناره‌گیری، این رفتار صحیح نیست و بعید می‌دانم باشگاه بزرگی مانند استقلال چنین کاری کنند. اعتراضی داشتند که بررسی کردیم، برخی از آنها درست و برخی هم اشتباه بود. داور هم می‌تواند اشتباه کند اما این اشتباه تعمدی نبوده و اگر مشکلی هم باشد بررسی می‌کنیم.

رئیس فدراسیون بسکتبال خاطر نشان کرد: در مورد مسائل داوری دقت عمل داریم و اگر مشکلی باشد، با آنها صحبت می‌کنیم. در چند سال اخیر برخی داوران باتجربه بازنشسته شده و داوران جوان به جای آنها حضور دارند، به نظرم تصمیم باشگاه استقلال تا حدودی احساسی بوده و مشکلی در ادامه مسیر نخواهیم داشت. در خصوص انصراف پایش‌پارت هم باید بگویم حمایت‌های خود را داشتیم اما نیازمند این بود که مجموعه استان هم حمایت خود را داشته باشد. تا جایی که من خبر داریم این موضوع در مسئولیت خود باشگاه بود و مشکلات داخلی باعث شد کناره‌گیری کنند. با این شرایط وقتی تیمی نمی‌تواند در لیگ بماند اصراری به ماندن نداریم و در نهایت با همه میزبانی‌ها، سازمان لیگ آنها را کنار گذاشت.

داوری در مورد احتمال بازگشت میزبانی به ایران تصریح کرد: به دلیل شرایط جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه ایران، در آن مدت نشستی برگزار شد و با توجه به این که امکان مسافرت به تهران نبود، این میزبانی از ما گرفته شد. بعد از آن و با بازگشت شرایط عادی به منطقه این موضوع را مطرح کردیم و شرایط جدید را توضیح دادیم اما علی‌رغم همه شرایط خوبی که وجود داشت، بی دلیل دوباره میزبانی را از ما گرفتند. البته این میزبانی فقط از ایران گرفته نشده و رژیم غاصب صهیونی هم در حال حاضر نمی‌تواند میزبان باشد. در پنجره سوم میهمان هستیم و دوباره تلاش می‌کنیم تا در پنجره‌های بعدی در خاک خودمان بازی کنیم.

او برای ادامه فعالیت خود در بسکتبال گفت: در حال حاضر مسئولیت ما اتمام دو ماهه از دوره حضورمان در فدراسیون بسکتبال است و معطوف به تیم ملی هستیم. بعد از آن در خصوص ثبت‌نام خواهم گرفت. بعد از 2 بازی پیش روی تیم ملی تصمیم می‌گیرم که ثبت نام کنم یا نه. ۴ سال سختی را گذراندم که پر فراز و نشیب بود و هر اتفاقی که انتظارش را نداشتیم، شاهد بودیم. مسائل مالی، حضور اسپانسر و اتفاقاتی که از گذشته برای ما به ارث مانده بود، شرایط سختی را برای ما رقم زد. در این مدت خیلی حرف‌ها را از بیرون شنیدیم اما بسیاری از آنها به دلیل عدم اطلاع از واقعیت‌های موجود است. دوستان نسبت به آنچه وجود داشت، اشراف نداشتند و مطالبی را مطرح می‌کردند و اگر این آگاهی وجود داشت، شاهد چنین مسائلی نبودیم.

وی گفت: با تلاشی که انجام شد در حال حاضر از یک چرخه گسترده‌ای بازیکن انتخاب شود. در بخش زنان اقدامات بسیار خوبی انجام شده، روز گذشته در همین فضایی که امروز حضور داریم دبیرکل کمیته ملی المپیک از عملکرد و بازی تیم ما ابراز رضایت کرد. همه این‌ها به دلیل مسیری است که طی کردیم. در این مدت از مشکلات مالی گلایه نداشتیم و سعی کردیم با همت و تلاش، این مسیر را ادامه دهیم. در این ۴ سال خیلی اتفاقات را شاهد بودیم، در حوزه سازمان لیگ شاهد تغییرات بودیم، در سایر حوزه‌ها نیز نیازمند کار بیشتر شدیم و برنامه‌های اعزام، بسکتبال سه‌نفره و در بخش زنان باید اقدامات لازم را انجام می‌دادیم که همه این کارها صورت گرفت. در این مدت خیلی‌ها به ما کمک کردند که باید از همه آنها تشکر کنم.

رئیس فدراسیون بسکتبال در خصوص احداث کمپ این رشته، گفت: یکی از اتفاقات مهمی که باید برای بسکتبال رقم بخورد به ساخت و ساز باز می‌گردد. قبل از ما اقداماتی صورت گرفته بود اما تعمیرات کلی را باید انجام می‌دادیم و کف‌پوش سالن هم به زودی تغییر می‌کند. ما نیازمند زیرساخت هستیم و با یک سالن نمی‌توانیم کار را پیش ببریم. از سه سال گذشته شروع کردیم به در اختیار گرفتن زمین، آن را به ۵ هزار متر تغییر دادیم. در دوره کیومرث هاشمی کار را دنبال کردیم و در دوره وزیر ورزش کنونی این مسیر را ادامه دادیم. باید در ردیف اصلی بودجه قرار می‌گرفت که این کار هم صورت گرفت اما به جنگ ۱۲روزه رسیدیم و با توجه به شرایطی که داشتیم این روند نیازمند زمان شد.

او یادآور شد: شاید در بهمن ماه بتوانیم خاک‌برداری را آغاز کنیم و در سال آتی ادامه ساخت و ساز را داشته باشیم، مناقصه‌های لازم انجام شده و این پروژه متوقف نشده اما به دلیل شرایط منطقه، با چالش‌هایی همراه شدیم که این امر در چنین فضایی طبیعی است. این پروژه برای بسکتبال بسیار مهم است و مسیر هموار شده و با ساخت آن، شاهد یک اتفاق خوب برای بسکتبال خواهیم بود. آن روز قرار بود با ۵۰۰ میلیارد کار به اتمام برسد اما الان به ۷۰۰ میلیارد رسیدیم و امیدواریم به زودی شاهد بهره‌برداری آن باشیم.

داوری در خصوص همکاری با النی کاپوچیانی سرمربی سابق تیم بسکتبال زنان ایران تاکید کرد: بعد از ۲ سالی که با او کار کردیم به این جمع‌بندی رسیدیم که تغییراتی را ایجاد کنیم. در این مدت او تلاش‌های بسیاری کرد و شاهد اتفاقات خوبی در این مدت بودیم اما همانطور که گفتم در این بخش هم باید تحولاتی را ایجاد می‌کردیم، مربی جدید در راه است و به زودی به جمع ما اضافه می‌شود. الن شاکیروا از روسیه از مربیان خوبی است که سابقه بازی و مدال المپیک را دارد و امیدواریم کار نیمه تمام النی را تمام کند و خوش‌بین هستیم با حضور او اتفاقات بهتری را شاهد باشیم.

وی در خصوص مسائلی که در مورد نزدیکی فدراسیون بسکتبال با فدراسیون کشتی و احتمال از دست رفتن زمین بسکتبال گفت: چنین موضوعی وجود ندارد و فضای ما جداگانه است. اگر در دوره بعدی باشم، برای این فضاها برنامه دارم. سازه‌های مختلفی را در برنامه داریم تا تمامی مشکلات بسکتبال تمام شود.

داوری عنوان کرد: روزی که آمدم اعزام های بسیاری داشتیم، موجودی هیات استان من با فدراسیون تفاوت چندانی نداشت و الان هم که پایان دوره است حقوق معوقه نداریم و بدهی هم در کار نیست. پرداختی‌ها به روز است. در آینده اتفاقات خوبی برای بسکتبال خواهد افتاد و بعد از انقلاب یکی از موفق‌ترین برندها بوده‌ایم. از مبالغی که در لیگ شاهد هستیم مشخص است که این رشته خود را بالا کشیده و این اتفاق خوبی است. تیم‌های بسیار خوبی در لیگ برتر داریم و این نوید روزهای خوبی را برای ما می‌دهد.

253 258

کد مطلب 2166178

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین