روستابازارهای استان آذربایجان‌غربی به ۲۷ واحد افزایش می‌یابد

مدیر تعاون روستایی آذربایجان‌غربی گفت : به مناسبت دهه مبارک فجر، تعداد روستا بازارهای این استان از ۱۹ مورد به ۲۷ مورد افزایش خواهد یافت. این اقدام در راستای اجرای طرح معیشتی دولت و با هدف توسعه اقتصادی مناطق روستایی و حمایت از تولیدکنندگان محلی انجام می‌شود.  

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، سجاد حسامی با اعلام خبر افزایش تعداد روستا بازارهای این استان از ۱۹ مورد به ۲۷ مورد، افزود: روستا بازارها علاوه بر عرضه مستقیم کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی، زمینه اشتغال مستقیم برای شمار قابل توجهی از روستاییان را فراهم می‌سازند و نقش مهمی در تقویت اقتصاد محلی دارند.  

وی اضافه کرد: این بازارها در شهرستان‌های ارومیه، پیرانشهر، چالدران، خوی، سردشت، شاهیندژ  فعال هستند و در سایر شهرستان‌های استان نیز آماده بهره‌برداری خواهند شد. 

حسامی تأکید کرد: همچنین در ماه‌های آینده، جانمایی و احداث روستا بازارهای جدید در نقاط مختلف استان در دستور کار قرار دارد.  

 مدیر تعاون روستایی استان آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در چارچوب طرح معیشتی دولت، تأمین کالاهای اساسی با اولویت روستا بازارها دنبال خواهد شد و اتحادیه‌های استانی و تشکل‌های فراگیر نیز موظف به همکاری در این زمینه شده اند. 

وی یادآور شد: هدف اصلی طرح معیشتی دولت، تضمین امنیت غذایی، حمایت از معیشت خانوارها، افزایش قدرت خرید مردم و تقویت تولید داخلی است. این طرح با ارائه کالابرگ اعتباری و توزیع کالاهای اساسی، تلاش دارد فشارهای اقتصادی را کاهش دهد و ثبات اقتصادی ایجاد کند.

کد مطلب 2166333

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین