۵۸ نفر برای انتخابات میان دوره‌ای مجلس در هرمزگان نام‌نویسی کردند

دبیر ستاد انتخابات استان هرمزگان با اشاره به پایان مرحله پیش‌ثبت‌نام انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در استان، گفت: در مجموع ۵۸ نفر در این مرحله ثبت‌نام کردند که از این تعداد، ۵۳ نفر مرد و پنج نفر زن است.

به گزارش خبرآنلاین، حمید جهانگیری کوهشاهی، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری هرمزگان روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: مرحله پیش‌ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی از سیزدهم دی‌ماه به مدت چهار روز انجام شد و این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری هرمزگان با تاکید بر اینکه تنها افرادی مجاز به ثبت‌نام نهایی هستند که مرحله پیش‌ثبت‌نام را با موفقیت طی کرده باشند، تصریح کرد: ثبت‌نام نهایی داوطلبان از بیست‌ونهم بهمن‌ماه آغاز شده و تا دوم اسفندماه ادامه خواهد داشت.

جهانگیری کوهشاهی همچنین با اشاره به الزامات قانونی داوطلبان مشمول ماده ۳۲ قانون انتخابات گفت: براساس تبصره یک این ماده، افراد مشمول موظف‌اند حداکثر ۲ ماه پیش از برگزاری انتخابات، استعفای خود را ارائه دهند که بر این اساس، آخرین مهلت استعفا یازدهم اسفندماه ۱۴۰۴ خواهد بود و داوطلبان باید در موعد مقرر نسبت به انجام این امر اقدام کنند.

کد مطلب 2166942

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =