دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیشنهادی اجرایی برای رفع موانع تولید در کشور ارائه داد.

به گزارش خبرآنلاين محسن رضايي یکشنبه شب در برنامه ای تحت عنوان «پایش» در شبکه اول سیما حضور یافت و در خصوص علت نامگذاری سال 91 به سال تولید ملی، حمایت کار و سرمایه ایرانی و تورم و گرانی و مشکلات تولید ملی به گفت وگو نشست.
وی گفت: من فکر می کنم فرصت خوبی در سال تولید ملی پیدا شده که یک گفت و گوی جدیدتری بین تولیدگران، دولت، مجلس و قوه قضائیه بوجود بیاید و واقعا این اهمیتی که مقام معظم رهبری دادند ما هم به سرمایه و کارآفرین و هم به کار و کارگران توجه بیشتری داشه باشیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: مبارزه ما یک روز از آزادی خرمشهر می گذشت و یک روزی از تولید ملی می گذرد؛ همان طور که اون روز مهم بود خرمشهر را آزاد کنیم الان هم مهم است که ما یک جهشی به تولید ملی در کشور بدهیم و آنرا به سمت جلو ببریم.
رضایی تاکید کرد: مسئله تولید ملی کمتر از آزادسازی خرمشهر نیست ما باید رابطه تولید ملی و سرمایه گذاری را با هویت مان، با آینده مان، با سعادمت مندی مردم و با پیشرفت کشورمان خوب تعریف کنیم و توضیح بدهیم حتما ملت ما می آیند و سهم خودشان را از چرخه تولید به عهده می گیرند و جلو می روند.

رضایی با بيان اينکه در خصوص تولید ملی می توانیم از چند زاویه به مسئله نگاه کنیم اظهارداشت: یکی تولید ملی به این معنی که ما منتظر بارش از آسمان دیگران نباشیم و دست به زانوی خودمان بگیریم. چون بیش از صد سال است که یک رویکرد غلط در جامعه ما راه پیدا کرده که همه فکر می کنند اگر ما با دنیا رابطه داشته باشیم از آسمان دنیا برای ما بارش صورت می گیرد در حالی که ما ارتباط با دنیا را می خواهیم بسیار مهم هم است مثل تاثیر مذاکرات هسته ای بر تولید ملی اما واقعیت این است ما زمانی می توانیم از دنیا استفاده بکنیم که چیزی بدهیم و چیزی بگیریم پس تولید ملی مهم است.
رضایی به رقابت ميان کشوهاي منطقه و همسايگان ايران اشاره کرد و افزود: رقابت سیاسی ميان کشورهاي منطقه قصه تلخی است از عربستان گرفته تا ترکیه. این ها باید دوستان ما باشند، ما هم حداکثر همکاری را با اینها می کنیم ولی خوب می بینیم در صحنه های سیاسی با ما رقابت ناجوانمردانه ای انجام می دهند، حوادثی مثل بحرین مثل سوریه و ... نشان می دهد که این ها در رقابت جدی با ما هستند.

رضایی همچنین در خصوص اینکه آیا امیدی به حل معضل بیکاری در شرایط فعلی هست یا نه؟ گفت: حتما هست یعنی می شود با یک برنامه ریزی آرام آرام ما بیکاری را کاهش بدهیم.
وی ادامه داد: مردم هم اگر احساس کنند بیکاری رو به کاهش است حتی اگر همین امسال همه بیکارها سر کار نروند همین که این اطمینان در آنها بوجود بیاید آرامش پیدا می کنند چون خواهند گفت اگر امسال هم ما سر کار نرویم حتما سال آینده سر کار خواهیم رفت بنابراین ما باید برنامه ریزی اقتصادی را به نحوی مدیریت بکنیم که این حس به مردم منتل بشود و لازمه کار این است که وقتی مسئولی حرفی می زند که مثلا بیکاری تا پایان سال به اینقدر می رسد مردم بینند که این اتفاق دارد می افتد یعنی باید حس امید و اطمینان را به مردم منتقل کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اینکه آیا راهی است که تولید سریعا رونق بگیرید، گفت: حتما؛ ولی ما ایرانی ها خیلی عجول هستیم ما باید مسیر تولید را در مسیری بیاندازیم که مردم همان 7 و 8 ماه بعد احساس کنند که مشکلات ما اگر امسال حل نشد یک سال و حداکثر دو سال دیگر حل خواهد شد، به نظر من این شدنی است.
/2727

کد خبر 216762

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =