به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ماشاالله شمسالواعظین روزنامهنگار و عضو شورای اطلاعرسانی دولت در تحلیل وقایع تروریستی و اعتراضات اخیر که منجر به تخریب اموال عمومی و به آتش کشیده شدن منازل مسکونی مردم شد، بیان کرد: این اغتشاشات مرحلهی دوم جنگ اسرائیل علیه ایران است؛ اخیراً هم دیدیم که شخص ترامپ این وقایع را مورد حمایت صریح قرار داد.
بنا بر روایت فارس، وی افزود: اظهارات اخیر ترامپ که گفته بود "اگر ایران به مردم -یعنی اغتشاشاگران- واکنش نشان دهد، ما به کمک آنان خواهیم آمد" نیز یعنی اینکه او بهدنبال حفظ جان عوامل خود در داخل ایران است و نمیخواهد که با اغتشاشگران و ناامنیآفرینان مواجهه صورت بگیرد. اخیراً نیز یک مقام اسرائیلی گفته بود ما عواملی داریم که در بین جمعیت حضور داشته و نقشآفرینی میکنند.
این فعال سیاسی عنوان کرد: ملتی که در جنگ ۱۲روزه آن حرکت بسیار درخشنده و درخششهای ملی را صورت داد، بعید است بعد از چند ماه در همان موضوع بنا به توصیه ترامپ وارد صحنه شود.
شمسالواعظین خاطر نشان کرد: صف اعتراض از اغتشاشگران جدا شده و اعتراضکنندگانِ واقعی نیز وقتی این جنایات را دیدند، از صحنه خارج شدهاند.
وی تاکید کرد: از حالا به بعد باید اغتشاشات را بهعنوان مرحلهی دوم جنگ اسرائیل علیه ایران دانست. امیدوارم همچنان که شب گذشته بین ایراندوستان و هممیهنانِ ما با نیروهای تروریستی جدایی صورت گرفت.
۲۹۲۲۱





نظر شما