بازداشت  مردی که در خیابان،مزاحم پسران نوجوان می شد/ تا کنون دو نفر از او شکایت کرده اند

اوایل مهر امسال پسر 18 ساله‌ای با مراجعه به پلیس مدعی شد دقایقی قبل از دست مردی آزارگر فرار کرده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه ایرانف او در تشریح ماجرا گفت: «خانه مادربزرگم در بلوار فردوس است وقتی برای خرید از سوپرمارکت سرکوچه‌شان رفتم. هنگام برگشت ناگهان مرد جوانی با چاقو از پشت تهدیدم کرد فکر کردم دزد است به همین خاطر از ترسم تلفن همراهم را از جیبم بیرون آوردم و به او دادم اما او چاقو را به پهلویم فشار داد و از من خواست وارد شمشادهای کنار اتوبان شوم در آنجا فهمیدم قصد تعرض به من را دارد که در یک لحظه از دستش فرار کردم 2 خانم که داخل یک خودرو بودند با دیدن من در آن شرایط سوارم کردند و مرا به اداره پلیس رساندند.»

در حالی که مأموران به دنبال شناسایی متهم بودند این بار پسر 12 ساله‌ای با پدرش به پلیس مراجعه کرد و گفت: «از کلاس زبان در منطقه باغ فردوس به سمت خانه در حرکت بودم که مرد جوانی با چاقو تهدیدم کرد و من را به پشت شمشادها برد. او به من حرف‌های بسیار زننده‌ای می‌زد. در یک لحظه توانستم از دستش فرار کنم و وسط خیابان پریدم آن مرد هم به دنبالم بود که خودرویی با دیدن من توقف کرد و آن شخص پا به فرار گذاشت.»

در ادامه تحقیقات مأموران با بررسی دوربین‌های مداربسته محل متهم را شناسایی و وی را دستگیر کردند.
با دستگیری متهم، پرونده برای رسیدگی به شعبه 9 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

قضات با بررسی مدارک و مستندات اعلام کردند با توجه به اینکه در پرونده دو شاکی، تعرضی صورت نگرفته و فقط بحث آدم ربایی مطرح بوده و همچنین با توجه به اینکه متهم ممکن است قربانی‌های دیگری هم داشته که مورد تعرض قرار گرفته باشند، پرونده را برای بررسی بیشتر اعمال مجرمانه احتمالی متهم به دادسرا برگرداندند تا پس از تحقیقات تکمیلی پرونده مورد رسیدگی قرار گیرد.

17302

کد مطلب 2167944

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =