پشت پرده پاسخ منفی احمد نوراللهی به پیشنهاد تراکتور

در روزها و هفته‌های اخیر خبری در مورد پیشنهاد باشگاه تراکتور به احمد نوراللهی منتشر شد. پیشنهادی که گویا جدی هم بود اما به نتیجه نرسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در فصل نقل و انتقالات، این یک ایده تکراری است که باشگاه‌های بزرگ و مدعی سراغ لژیونرها می‌روند و بخت خود را برای جذب آن‌ها آزمایش می‌کنند. لژیونرها، به‌خصوص برخی از آن‌ها که در لیگ‌های منطقه خلیج فارس حضور دارند، آنچنان که باید با موانعی برای بازگشت مواجه نیستند. درست برخلاف اروپایی‌ها که علاقه به بازی در سطح بالا و لیگ‌هایی با اعتبارِ بیشتر، آن‌ها را برای پاسخ منفی به باشگاه‌های ایرانی ترغیب می‌کند.

به گزارش ایرنا، یکی از بازیکنانی که همه ساله بحث بازگشت او به لیگ ایران مطرح می‌شود، احمد نوراللهی است. هافبک ۳۲ ساله‌ای که بعد از درخشش با پیراهن پرسپولیس، تصمیم گرفت به لیگ امارات برود و بازی در خارج از کشور را تجربه کند. نوراللهی ابتدا به شباب الاهلی رفت، سپس پیراهن الوحده را پوشید و در همان فصل نخست به بازوبند کاپیتانی این تیم هم رسید. او این فصل به اتحاد کلباء رفته و جزء بازیکنان کلیدی این تیم محسوب می‌شود.

احمد نور که چهارمین فصلِ حضور در لیگ امارات را سپری می‌کند، حداقل در نقل و انتقالات زمستانی برنامه‌ای برای بازگشت به فوتبال ایران ندارد؛ مگر اینکه اتفاق عجیب و غریبی رخ بدهد که احتمال آن پایین است. او تا تابستان ۱۴۰۶ با باشگاه اتحاد کلباء قرارداد دارد و به این باشگاه متوسط اماراتی متعهد است.

در روزها و هفته‌های اخیر، خبری در مورد پیشنهاد باشگاه تراکتور به نوراللهی منتشر شد. پیشنهادی که گویا جدی هم بود اما به نتیجه نرسید. مذاکرات تراکتور و نوراللهی خیلی زود به بن‌بست خورد، چرا که این هافبک سابقاً ملی‌پوش، پرسپولیس را به عنوان اولویت خود برای بازی در لیگ ایران معرفی کرده است.

بهتر است به مصاحبه‌ی چند سالِ قبل نوراللهی رجوع کنیم؛ جایی که او در گفت‌وگویی تلویزیونی این صحبت‌ها را بر زبان آورد: اولویت اول و آخر من در لیگ ایران، فقط بازی در پرسپولیس است. من در دوران کودکی هوادار این تیم بودم و برای تشویق بازیکنان به ورزشگاه هم می‌رفتم. بعدها افتخار پوشیدن پیراهن پرسپولیس را به‌دست آوردم و هر زمان که بخواهم در ایران بازی کنم، فقط پیراهن این تیم را می‌پوشم.

همین صحبت‌های نوراللهی باعث شد تا مذاکرات او با تراکتور خیلی زود متوقف شود. کاپیتان و شماره ۸ اسبق پرسپولیس، علاقه‌مند است تا در بازگشت، بار دیگر بتواند پیراهن این تیم را بر تن کند. اتفاقی که احتمالاً در تابستان ۱۴۰۵ و یا نهایتاً ۱۴۰۶ می‌توانیم شاهدِ آن باشیم.

البته نوراللهی به دلیل انجام خدمت سربازی، نیم‌فصل به تبریز رفت و برای تراکتور بازی کرد اما او در آن مقطع نمی‌توانست تصمیمی جز این بگیرد. حالا اما شرایط فرق می‌کند و او قادر است تیم بعدی خود را با خواست قلبی انتخاب کند و بارها هم تأکید کرده که اولویتش پرسپولیس است.

با توجه به شرایطی که نوراللهی در اتحاد کلباء دارد، بازگشت او در این زمستان غیرممکن است. البته اگر احمد نور به دلیل فنی از تیم ملی کنار رفته، می‌توانست با بازگشت و بازی برای پرسپولیس توانایی‌های خود را به امیر قلعه‌نویی اثبات کند اما همه می‌دانیم که مشکل و اختلاف میان او و سرمربی تیم ملی انضباطی است. بنابراین بعید است او فعلاً به ایران برگردد و البته قطعاً در بازگشت هم پیراهن تراکتور را بر تن نخواهد کرد؛ مشروط به اینکه پیشنهادی از پرسپولیس به دستش نرسد.

258 258

کد مطلب 2168247

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین