توضیخات دادگستری تهران درباره زمین‌خواری ۳ هزار میلیارد تومانی

زمین خوارانی با سوءاستفاده از اسناد جعلی و طرح دعاوی واهی با مستند قرار دادن اسناد جعلی و احکام قضایی از دادگاه تجدیدنظر اخذ کرده‌اند و بدین طریق اقدام به تملک و تصاحب غیرقانونی اراضی کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین،رئیس کل دادگستری استان تهران جزئیات کشف زمین‌خواری ۳۰ هزار متری به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان در غرب تهران را تشریح کرد.

صدا و سیما در خبری نوشت: علی القاصی گفت: امر نظارت بر عملکرد تعاونی‌های مسکونی در غرب تهران (مناطق ۵ و ۲۲ شهرداری تهران) به صورت مستمر در دستور کار دادسرای ناحیه ۵ عمومی و انقلاب تهران قرار دارد. در همین راستا طی دستور قضایی به پلیس امنیت اقتصادی ماموریت داده شده است تا وضع شرکت تعاونی مسکن موسوم به انبوه‌سازان ساحل پردیس بررسی شود و در صورتی که جرمی کشف شود مراتب را گزارش کنند.

وی افزود: طبق بررسی و تحقیقات اولیه انجام شده، مشخص شده است که تعاونی مذکور با مدیریت عاملی فردی اقدام به فروش زمینی به مساحت حدود ۳۰ هزار متر مربع به ۱۵۰ نفر در قالب مجتمع مسکونی پارادیس کرده است. 

با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع، بررسی‌های فنی دقیق‌تر و تحقیقات قضایی انجام شده و مطابق گزارش‌های اولیه در پرونده قضایی اعلام شده است که اسناد مالکیت زمین مذکور توسط چهار نفر جعل شده است، سپس این اشخاص با سوءاستفاده از اسناد جعلی و طرح دعاوی واهی با مستند قرار دادن اسناد جعلی و احکام قضایی از دادگاه تجدیدنظر اخذ کرده‌اند و بدین طریق اقدام به تملک و تصاحب غیرقانونی اراضی کرده‌اند.

القاصی همچنین گفت: در همین راستا از سوی بازپرس ابتدا دستور ممنوع‌الخروجی مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره تعاونی و نیز دستور توقیف اموال و ممنوع‌المعامله شدن متهمین صادر شده است. دفتر مرکزی تعاونی نیز مهر و موم شد و متهمان بازداشت شدند.

وی ادامه داد: استعلام از ادارات و سازمان‌های ذی‌ربط از جمله ثبت اسناد و املاک، راه و شهرسازی، منابع طبیعی به برای مشخص شدن سابقه و وضع مالکیتی زمین مذکور انجام شده و موضوع کماکان در حال بررسی، رسیدگی و انجام تحقیقات است که نتیجه آن متعاقبا اعلام می‌شود.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2169752

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =