ساپینتو: من رهبر این تیم هستم و ادامه خواهم داد/استقلال را تنها نمی‌گذارم

سرمربی تیم استقلال تهران نتیجه تساوی تیم خود مقابل تراکتور را عادلانه دانست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پس از بازی مقابل تیم با تراکتور که در چارچوب بازی‌های هفته شانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار و با تساوی بدون گل خاتمه یافت، اظهار کرد: تیم استقلال در شرایط برابری با تراکتور قرار ندارد لذا در چنین شرایطی، این نتیجه را قبول می‌کنم و به بازیکنان خودمان و تیم تراکتور که خوب جنگیدند، تبریک می‌گویم.

وی گفت: این جزئیات است که باعث تفاوت دو تیم می‌شود و بازی در برابر تیم‌های بزرگ این گونه است و بازی عادلانه‌ای را از سوی دو تیم شاهد بودیم.

سرمربی استقلال ضمن ابراز رضایت از نتیجه بازی‌های این هفته، به باخت تیم پرسپولیس تهران اشاره کرد و گفت: استقلال به جایگاه دوم رفت و در شرایط سخت کنونی از نتیجه اخذ شده رضایت داریم.

ساپینتو در ادامه گفت: مشکلی با مدیریت باشگاه ندارم و اگر مشکلی هم وجود داشته باشد باید برای رفع آن تلاش کنیم.

وی با اشاره به عدم حضور بازیکنان خارجی در کنار تیم گفت: البته من هم نگران شرایط کنونی به ویژه عدم ارتباط با خانواده هستم و فوتبال نیز همین است. ولی من رهبر این تیم هستم و ادامه خواهم داد و تیم را در شرایط کنونی تنها نمی‌گذارم.

ساپینتو گفت: خبرهای بیرون از کشور خیلی متفاوت از اخبار داخلی است و بازیکنان خارجی دسترسی به اخبار خود را دارند که متفاوت از شرایط واقعی داخل کشور است ولی امیدواریم با بهبود شرایط شاهد حضور مجدد آنها در کنار تیم باشیم.

258 258

کد مطلب 2170443

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین