روایت سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از روند وصل شدن اینترنت

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه از روز گذشته (دوشنبه ۲۹ دی ماه ) دسترسی خوبی برای تجار و کسانی که در حوزه تجارت بین الملل ذیل اتاق‌های بازرگانی ایران، تهران و استان‌ها فعال هستند، برقرار شد گفت که به دنبال برقراری دسترسی ایمن و خوبی در این حوزه هستیم تا تجارت بین الملل فعالان دچار نقص نشود.

به گزارش  خبرآنلاین، به نقل از ایسنا، حسین دلیریان در خصوص دسترسی به اینترنت تجار و بازرگانان گفت: حوزه تجارت بین الملل برای کشور مهم است، زیرا تجارت بین الملل ما برقرار بوده و در حال حاضر  نیز انجام می شود. اما با توجه به اینکه بخشی از مسائل مربوط به اینترنت و نیازمند مرتفع شدن بود تا تجار با یک فراغ بال و دسترسی بهتر آن را انجام دهند، بر همین مبنا دسترسی ذیل اتاق‌های بازرگانی ایجاد و سازوکاری در آنجا دیده شد و وبسایت‌ آنها در دسترس قرار گرفت تا خدمات سابق را دریافت کنند.

او که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، افزود: برای کسانی که در حوزه تجارت بین الملل و ارتباطات اقتصادی  فعال هستند همان چارچوب‌ها برقرار است و می توانند از آن استفاده کنند.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه از دیروز دسترسی خوبی برای تجار و کسانی که در حوزه تجارت بین الملل فعال هستند ذیل اتاق‌های بازرگانی ایران،تهران و استان‌ها برقرار شد گفت: به دنبال  برقراری دسترسی ایمن و خوب هستیم تا تجارت بین الملل فعالان این حوزه دچار نقص نشود.

وی عنوان کرد که دسترسی‌ها در حوزه‌های مختلف به مرور در حال تکمیل است و مرحله  به مرحله ایجاد خواهد شد ، همچنین اولویت‌بندی‌هایی در این خصوص وجود دارد. 

۵۸۵۸

کد مطلب 2171363

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین